Destiny 2 Armor Picker: Kuinka käyttää sitä

Mietitkö, mikä Destiny 2 Armor Selector on ja miten sitä käytetään? Sitten olet oikeassa paikassa, koska tämä opas kattaa sinut. Se on yksi D2-pelaajien suosituimmista ulkoilutyökaluista. Sen avulla voit optimoida latauksesi ja koontiversiosi, joten se on hyödyllinen työkalu. Voit välttää pään naarmuuntumista saadaksesi haluamasi kokoonpanon ja tilastot. Sovellus tekee kaiken puolestasi. Tietysti tämän tekeminen edellyttää joitain vaatimuksia, mutta älä huoli, me selitämme ne sinulle kaikki. Joten jatka lukemista alta ymmärtääksesi, kuinka D2 Armor Picker toimii.

Table
  1. Mikä on Destiny 2 Armor Binder?
    1. Kuinka käyttää D2 Armor Pickeriä

Mikä on Destiny 2 Armor Binder?

Armor Picker on ulkoinen työkalu, joka yksinkertaistaa koko prosessia haluttujen tilastojen saamiseksi varusteillasi ja rakennelmillasi. Kun D2 Armor Picker latautuu, sinun on kirjauduttava Bungie-tilillesi. Lisäksi sinun on varmistettava, että Bungie-tilisi on linkitetty Destiny 2:ssa käyttämääsi alustatiliin. Voit seurata linkki tehdä niin. Yksinkertaisesti sanottuna Destiny 2 Armor Picker on auttaa sinua saavuttamaan halutun tilastotuloksen varastollasi. Joten pelaajat ovat melko innostuneita käyttämään sitä, ja varmasti sinäkin. Sinun on kuitenkin osattava käyttää sitä, joten jatka lukemista alla.

Kuinka käyttää D2 Armor Pickeriä

Kun olet suorittanut kirjautumisluvun ja olet valmis, kotisivu on siellä, missä haluat olla. Sen jälkeen sinun on annettava Destiny 2 Armor Pickerille haluamasi tilastot ja sitten valittava esimerkiksi hahmo, jota haluat käyttää, saatavilla olevat eksoottiset rakenteet, taistelutyyppi ja paljon muuta. Kun olet täyttänyt kaikki vaatimukset, D2 Armor Picker antaa sinulle tuloksen ja kaiken, mitä voit tehdä varastollasi. Siinä on kaikki mitä sinun tulee tietää Destiny 2 Armor Selectorin käytöstä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin Kohtalo 2 oppaita muun muassa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up