Katsaus kaudelle 2 ja tielle eteenpäin

Ramattra on valloittanut sankarikokoonpanon myrskyllä
Seurasimme Ramattraa tarkasti, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, mukaan lukien pelattavuus ja yhteisökeskustelut. Olemme alkaneet esittää haastavia kysymyksiä hänen sarjansa suorituskyvystä palautteesi perusteella: Millaiset olivat yhteisön ensivaikutelmat hänen sarjastaan? Onko hänen sarjansa saatavilla? Mitkä taidot ja hetket resonoivat yhteisössämme? Mitkä ovat kipukohdat? Seuraava kysymyskierros keskittyi enemmän sen elinkelpoisuuteen: Miten se käyttäytyy, kun pelaajat oppivat pelaamaan sitä? Mihin koostumuksiin se sopii? Onko olemassa varhaisia ​​hallitsevia strategioita? Tässä olevat vastaukset auttavat meitä päättämään, haluammeko tehdä sankariin muutoksia kahden ensimmäisen viikon aikana ennen kuin hän aloittaa kilpailun. Ramattran ensimmäinen julkaisu sai paljon positiivista palautetta hauskanpidon suhteen. Näimme paljon mahtavia keskusteluja hänen sarjastaan ​​ja yleisestä suunnittelustaan, mutta oli selvää, että sinulla oli tunne, että Ramattra ei vain sopinut tarpeeksi tilanteisiin. Tässä vaiheessa tasapainotuspäätöksiin vaikuttavat monet erilaiset tekijät, mukaan lukien pelaajien palaute ja sankarien suorituskyky, vaikka tämä rajoittuu nopeaan pelitietoon (joka voi poiketa kilpailusta). Tietojemme mukaan päätimme lisätä hänen voimaaan Nemesis-muodossa lisäämällä hänen panssariaan ja nopeuttaan. Nemesis Formen muutosten lisäksi olemme myös vähentäneet hänen Void Barrierin jäähtymisaikaa lisätäksemme yleistä käyttöaikaa hänen kykyjensä avulla. Kaiken kaikkiaan tällä muutossarjalla oli suuri vaikutus Ramattran tehokkuuteen ja se tuli kilpailuun yhtenä Tankin vahvimmista valinnoista - suuri muutos sen heikompaan suorituskykyyn, joka johti muutoksiin. Toisen kauden päätteeksi Ramattra on edelleen vahva valinta tankeille, ja aiemmat muutokset ovat auttaneet saavuttamaan joitain Ramattran yleisistä suunnittelutavoitteista. Hänen vapauttamisensa aikana oli kuitenkin yksi kyky, jonka tiesimme olevan riski: hänen lopullinen kykynsä, Annihilate. Vaikka äärimmäinen lopputulos, joka kestää niin kauan kuin viholliset ovat mukana, on erittäin jännittävää, se voi johtaa joihinkin epäterveisiin peliskenaarioihin. Haluamme, että Ramattra tuntuu vaikuttavalta ja pelottavalta, mutta ei toivotonta taistella sitä vastaan. Kaudella 3 muutamme Annihilation-ajastimen laskemaan hitaammin, jos vihollisia on (aiemmin ajastin oli keskeytetty kokonaan) ja lisäämme 20 sekunnin aikarajan. Tämän pitäisi eliminoida monet äärimmäisistä käyttötarkoituksista ja mahdollistaa enemmän vastatoimia samalla, kun Annihilation säilyy vahvana ja vaikuttavana kykynä.
Battle for Olympus ja muita rajoitetun ajan tapahtumia kaudelta 2
Asetimme Overwatch 2:ssa tavoitteeksi pelata useammin pelin sisäisiä tapahtumia ja ainutlaatuisia rajoitetun ajan pelitiloja. Kun keräämme palautettasi ja tarkistamme, piditkö erilaisista tapahtumista, odotamme parantavamme ja tuovan monia niistä takaisin tulevaisuudessa. Kaiken kaikkiaan haluamme luoda erilaisia ​​tapoja pelata ja tuoda sinulle hauskoja uusia tiloja ja tapahtumia kokeaksesi. Ja haluamme olla valmiimpia ottamaan luovia riskejä näissä rajoitetun ajan pelitiloissa. Esitimme Battle for Olympuksen kauden 2 aikana. Olemme yleensä tyytyväisiä tähän tilaan ja pelaajien palautteeseen, mutta uskomme, että parantamisen varaa on. Tarkemmin sanottuna emme odottaneet pelaajien tavoittelevan kaikkia sankarititteleitä tapahtuman aikana. Tunsimme, että jotkin haasteet olivat liian vaikeita suorittaa kokonaan. Palautteesi perusteella aiomme myös tehdä Team Deathmatch -version ja ottaa tilan käyttöön Custom Gamesissa, kun se seuraavan kerran käynnistyy. Hämmästyttävä yhteisömme on havainnut, että emme ole vahingossa sisällyttäneet ympäristötappauksia tulostaulukoiden välilehdillemme (joskus Zeus taistelee likaisen jättimäisen patsaan kanssa), mutta tämä korjataan tulevia taisteluita varten. Olemme myös palauttaneet Winter Wonderland- ja Lunar New Year -tapahtumat. Miljoonat uudet pelaajat tulivat pelaamaan Overwatch 2:ta ja pääsivät kokemaan nämä tapahtumat ensimmäistä kertaa. Olemme kuitenkin kuulleet ja ymmärtäneet Overwatchin veteraaneista palautetta, jonka mukaan nämä tapahtumat eivät ole yhtä jännittäviä, kun ne palaavat, varsinkin jos omistat jo tapahtumapalkinnon, mikä oli tilanne joidenkin Lunar New Year -tapahtuman pelaajien kohdalla. Pyrimme tarjoamaan uusia palkintoja kaikille pelaajille entistä johdonmukaisemmalla tavalla. Kolmannella kaudella yksi uusista tapahtumistamme tarjoaa pelaajille upouuden legendaarisen skinin. Ja kaudesta 4 alkaen tavoitteemme on tarjota uusia esineitä palkinnoksi useimpiin suuriin tapahtumiimme.
Päivitykset ja luokitellut muutokset
Tiimimme on tietoinen joistakin yhteisön kipupisteistä kilpailutilan ja matchmakingin kanssa, erityisesti otteluissa, joissa on suuria taitovaihteluita, epäjohdonmukaista peliä ja liian vähän ja harvoin kilpailupäivityksiä. Meillä on tulossa useita parannuksia matchmakingiin ja työskentelemme myös kilpailujärjestelmän päivitysten parissa. Löydät lisätietoja matchmaking-sarjamme osista 1 ja 2.
(Uudelleen) Esittelyssä Credits Update ja Hero Gallery
Kaudella 3 tuomme takaisin Overwatch-krediittejä, jotka näytettiin aiemmin perinteisinä krediiteinä ja joita ei voi saada Overwatch 2:ssa. Nyt kaikki pelaajat voivat ansaita jopa 1500 krediittiä ilmaispalkintoina ja toiset 500 krediittiä premium-palkintoina jaettuna aikana. kauden 3 Battle Pass. Lisäämme myös krediittejäsi lisää käyttötapoja, jotta voit valita monista mahdollisista palkkioista. Tarkemmin sanottuna teemme kaksi liittyvää päivitystä sankarigalleriaamme. Ensinnäkin melkein kaikki eeppiset ja legendaariset skinit ennen Overwatch 2:n julkaisua ovat aina saatavilla Hero Gallerysta ostettavaksi Overwatch Coinsin tai krediiteillä. Tämä sisältää kausiluonteiset tapahtumatilan skinit, joten nyt voit vihdoin poimia Witch Mercyn, Surf 'N' Splash Torbjörnin tai Snowman Wrecking Ballin mihin aikaan vuodesta tahansa odottamatta tapahtuman toteutumista! Toiseksi, alennamme näiden Legendary Skinien vakiohintaa 1500 kolikkoon tai kredittiin. Yhdessä nämä muutokset tarkoittavat, että kaikki pelaajat voivat ansaita valitsemansa legendaarisen skinin joka kausi Hero Gallery skineistä vain pelaamalla normaalisti ja ilman ostoksia. Ymmärrämme, että joillakin pelaajilla on jo erittäin suuri luottosaldo. Varmistaaksemme, että kaikki pelaajat saavat palkkion pelaamisestaan, tutkimme muita tapoja, joilla pelaajat voivat käyttää krediittejä tulevaisuudessa. Nämä muutokset eivät lopu matkallemme tehdä Overwatch 2:sta palkitsevampi peli, vaan ne ovat vasta alkua. Meillä on tulevina kausina lisää päivityksiä, ja luemme palautettasi selvittääksemme, mikä toimii ja mikä ei kaikille teille.
Kun jatkamme eteenpäin ja kasvamista
Mielestämme on erittäin tärkeää jakaa pitkän aikavälin suunnitelmia pelien ominaisuuksista ja päivityksistä, mutta on mahdollista, että jotkut näistä asioista voivat muuttua, kun jatkamme näiden suunnitelmien kehittämistä ja testaamista kuuntelemalla pelaajien palautetta. Järjestelmät, jotka juhlistavat pelaajia paremmin peli kerrallaan ja vuodenaikojen yli. Yksi näkökohta, jota olemme tutkineet, on "on fire" -järjestelmämme uudistaminen korostamaan, kun sinulla on erityisen vaikuttava suoritus ottelussa. Ja vaikka olemme vielä alkuvaiheessa, olemme alkaneet suunnitella sankaripohjaista etenemisjärjestelmää, joka esittelee pelaajien energiaa kunkin sankarin pelaamiseen ja erilaisten kykyjensä hallitsemiseen.

Table

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up