Kuinka avata Hessun allekirjoitushattu Disney Dreamlight Valleyssa

Goofy on unohtumaton Disney-hahmo, joka löytyy pelistä. Se avataan myös pelin alussa. Hessun erottuva ulkonäkö tulee hänen oman hatun kanssa, jonka pelaajat haluavat saada. Ja tässä oppaassa on ohjeet Hessun hatun hankkimiseen Disney Dreamlight Valleysta.

Table
  1. Kuinka avata Hessu-suunnittelijahattu Disney Dreamlight Valleyssa?
    1. Kuinka suorittaa Goofyn "Scrapbook Blitz" -tehtävä?

Kuinka avata Hessu-suunnittelijahattu Disney Dreamlight Valleyssa?

Avataksesi Hessun tunnushatun, sinun on suoritettava Hessun viimeinen tehtävä, joka on "Scrapbook Blitz" Tutkimus. Tämä tehtävä avataan vasta saavutettuasi ystävyystason 10 Goofyn kanssa. Lisäksi sinun on suoritettava kaikki Hessun tehtävärivi. Voit lisätä ystävyystasoasi seurustelemalla Goofyn kanssa tai antamalla lahjaksi 3 suosikkiesinettäsi. Myös päivittäiset keskustelut Goofyn kanssa lisäävät myös ystävyystasoasi.

Kuinka suorittaa Goofyn "Scrapbook Blitz" -tehtävä?

  • Tässä tehtävässä sinun on otettava selfie hiirenvauva, Aku Ankkaja kaikki 4 laakson asukasta.
  • Selfien ottamisen jälkeen palaa Goofyn luo ja puhu hänelle.
  • Sinun on nyt asetettava leikekirja laaksoosi.
  • Leikekirjan asettamisen jälkeen kyläläisiä kerääntyy ympärilleen. Usein se on Tyhmä, Aku Ankka, Mikki Hiiri, ja Minnie. Sinun täytyy ottaa ryhmäkuva ja selfie heidän kanssaan suorittaaksesi tehtävän.
  • Kun suoritat tehtävän, saat 720 Exp se on a Hessun oma hattu. Lisäksi, kun Scrapbook Blitz -tehtävä on suoritettu, suoritat koko Hessun ystävyystehtävän.

Siinä on kyse Goofy-suunnittelijan hatun hankkimisesta Disney Dreamlight Valleysta. Myös, jos sinulla on vaikeuksia paikantamisessa Kömpelö tallioppaamme päällä kaikki Goofy Stall -paikat Disney Dreamlight Valleyssa auttaa sinua saavuttamaan sellaisen. Lisäksi oppaamme nostaa kumppanisi tasoa Disney Dreamlight Valleyssa auttaa sinua lisäämään ystävyyttäsi Hessun kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up