Kuinka avata Revision Zero Exotic Pulse Rifle Destiny 2:ssa

Saat uusia eksoottisia aseita joka kausi, kun suoritat kausiluonteisia tehtäviä Destiny 2:ssa. Harvat näistä aseista ovat saatavilla putouksina Raidissa tai Dungeonissa. Kausi 19 on tuonut monia palkitsevia tehtäviä. Yksi näistä tehtävistä palkitsee sinut Revision Zerolla tehtävän lopussa. Mutta tähän tehtävään pääseminen ei ole helppoa, ja tämä opas sisältää kaikki tiedot Revision Zero Exotic Pulse Rifle -pelin saamiseksi Destiny 2:ssa.

Kuinka saada Revision Zero Exotic Pulse Rifle Destiny 2:ssa?

Overhaul Zero saadaan käyttämällä Overhaul Zero -tehtävää. Päästäksesi tähän tehtävään, sinun on suoritettava kauden 19 viikoittainen seikkailu viikolle 3 asti, joka on osa More Than a Weapon -ohjelmaa. Lisäksi sinun on suoritettava Heist Battleground -tehtävä päästäksesi käsiksi eksoottiseen palapeliin. Tämä antaa sinulle pääsyn Operation: Seraph Shieldiin. Tämä tehtävä voidaan käynnistää HELMistä. Voit suorittaa yksinolon normaalitilassa, mutta moninpeli on parempi. Sinun on suoritettava sarja pitkiä ja hankalia pulmia. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, vieraile Helmin Exo Framessa saadaksesi Revision Zero Pulse Rifle, ja se avaa myös Hidden Shape -tehtävän, joka on Revision Zero -tehtävä.

Kuinka suorittaa tehtävä: Seraph Shield?

Hanki skannerin päivitys heti kun tulet laitokseen. Hakkeroi kolme konsolia huoneessa ja aktivoi Escape Seed Pods. Seuraavaksi sinun on suoritettava sarja konsoliskannauksia ja hakkereita ja lähdettävä dekontaminaatiokammioon. Sinun on hankittava Scanner Augment Scanner Vandalilta päästäksesi siihen. Skannaa kaksi konsolia laserhuoneista ja avaa toinen huone terminaalilla. Avaa pystysuora huonetila täältä kiipeämällä portaita ja murtamalla yksi timantinmuotoisista paneeleista ja nappaamalla toinen skanneripäivitys Vandal Scannerista. Tämä antaa sinulle pääsyn pulmahuoneeseen. Katso ulos alla olevasta ikkunasta ja muista hehkuva laattakuvio; jos pelaat yksin ja moninpelissä, joukkuetoverisi voi katsoa laattoja ulkopuolelta. Kun astut tähän huoneeseen, kävele vain niillä hehkuvilla laatoilla, jotka olet muistanut, tai poltat. Hakkeroi tässä huoneessa kolme kiiltävää konsolia ja siirry syvemmälle palapeliin päästäksesi upseerien huoneeseen. Ota tässä käyttöpaneeli, käytä sitä ja jatka palapelissä. Taistele Warsat Command Nexukseen hakkeroimalla konsoleita ja tuhoamalla ohjauspaneeleja. Saavu syaanihuone, nappaa Warsat Control Nexus -avainkortti ja taistele Harokthaa vastaan. Se on epätäydellinen taistelu ja lopulta luovutat väliaikaisesti. Tämä antaa sinulle pääsyn Outstationiin. Avaa Transmat, kun olet varmistanut, että olet tuhonnut viimeisen ohjauspaneelin. Nyt sinun on taisteltava toista pomoa vastaan ​​ja ladattava virus suorittaaksesi tehtävän. Siinä on kaikki Revision Zero Exotic Pulse Rifle -kiväärin hankkimisesta Destiny 2:ssa. Tutustu myös oppaaseemme hanki keinotekoinen panssari Destiny 2:ssa.

Table
  1. Kuinka saada Revision Zero Exotic Pulse Rifle Destiny 2:ssa?
    1. Kuinka suorittaa tehtävä: Seraph Shield?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up