Kuinka jäähdyttää kattilat atomisydämessä

Haluatko oppia jäähdyttämään kattiloita Atomic Heartissa? Sitten olet oikeassa paikassa. Pelin "Into the Fire" -tehtävän aikana saat tehtäväksi jäähdyttää kolme kattilaa. Vaikka se näyttää yksinkertaiselta, monien pelaajien on vaikea ratkaista tätä palapeliä kattilahuoneessa. Joten kuinka voit alentaa kunkin näiden kattiloiden lämpötilaa? Lue eteenpäin poistaaksesi kaikki epäilyksesi!

Kuinka jäähdyttää kattiloita Atomic Heartissa

Atomic Heartissa voit jäähdyttää kattiloita kattilahuoneessa olevien kryosfäärien (sinisten kynttilöiden) avulla. Temppu on viedä nämä kynttilät putkien läpi huoneen kolmeen kattilaan. Koska kolme kattilaa on sijoitettu erikseen, voi olla hieman hankala tietää, mikä reitti valita. Olemme kuitenkin luoneet sinulle alla yksityiskohtaisen oppaan keventämään kuormaasi. Näin jäähdytät kattilat nopeasti:

 • Ensin sinun on tartuttava tiedostoon kryogeeninen maapallo joka näyttää siniseltä kynttilältä. Nämä pallot auttavat viilentämään välittömästi kunkin kattilan lämpötilaa.
 • Kun kynttilä on varustettu, siirry kohtaan a tuo kattilahuoneen toisella puolella.
 • Käänny vasemmalle, kun astut sisään, niin näet a putki tulee ulos tuuletusaukosta.
 • Aseta kynttilä tuuletusaukkoon ja palaa ulos. Mene nyt oikealle. Tulet näkemään kynttilä juuttunut yhteen paikkaan putkien sisällä.
 • Nyt voit tehdä sen olla vuorovaikutuksessa kynttilän kanssa sinun avullasi telekineesi valtuudet. Jos käytät PlayStationia tai Xboxia, sinun on painettava "R1" JA "RB" painikkeita vastaavasti. PC-käyttäjien on painettava "F"-näppäin. siirtää sinistä palloa.
 • Seuraava, johtaa maapalloa yhteen kolmesta lähelle jääneestä kattilasta. Jatka hahmosi liikuttamista, kun ohjaat kryosfäärejä jäähdyttämään Atomic Heartin kattiloita. Toista sama toimenpide myös kahdelle muulle kattilalle.
 • Varmista, että tiedät missä kolme kattilaa ovat, koska tämä tekee koko prosessista paljon helpompaa.
 • Vihollisbotit alkavat syntyä heti, kun asetat pallon pallon toisensa jälkeen kuumaan kattilaan. Joten varmista, että valmistaudut etukäteen. Myöskään pallojen sijoittaminen tuuletusaukkoon ei johda niitä automaattisesti jokaiseen kattilaan. Tällaista vaihtoehtoa ei ole Into the Fire -tehtävän aikana Atomic Heartissa. Sinun on ohjattava jokaista heistä manuaalisesti suorittaaksesi tehtävän. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Atomic Heartin kattiloiden jäähdyttämisestä. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua. Kun olet vielä täällä, tutustu tarjontaamme Atomi sydän osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up