Kuinka käyttää Sea Treasures -merkkiä Warzone 2:ssa

Onko sinulla Sea Treasure Tokeneja Warzone 2:ssa, mutta et tiedä kuinka käyttää niitä? Ashika Islandin kartta, joka tunnetaan myös nimellä Resurgence, on julkaistu, ja monet pelaajat ovat huomanneet pelissä uuden valuutan nimeltä Sea Tokens. Nämä Ashika Islandin kolikot näkyvät kukkarossasi timanttikuvakkeena, ja niitä voidaan käyttää uskomattomiin asioihin. Joten miten käytät niitä Resurgence-kartassa? Otetaan selvää!

Table
  1. Kuinka käyttää Sea Treasures -merkkiä Warzone 2:ssa
    1. Kuinka löytää Sea Treasures Warzone 2 -merkki

Kuinka käyttää Sea Treasures -merkkiä Warzone 2:ssa

Voit käyttää Sea Treasures Tokeneja huoltoasemilla Warzone 2:ssa saadaksesi mahtavia ryöstötavaroita. Suuntaa lähimmälle huoltoasemalle Ashikan saaren kartalla ja löydät a Meren aarrekone sisällä. Siirry eteenpäin ja käytä Sea Tokeneitasi koneessa painamalla "Käytä konetta" -liipaisinta. Kone alkaa piippaa muutaman sekunnin ajan ennen palkintojen jakamista. Äänet voivat kertoa oletko voittanut vai hävinnyt. voit ottaa aseita, ammuksia ja jopa tappoputkia jos voitat. Kuitenkin, jos häviät, saat vain yhden panssari. Sea Treasures -kone näyttää itse asiassa oikealta pelihallikoneelta. Ashika Islandin kartalla on neljä huoltoasemaa, joista löydät nämä autot. Zoomaa vain Tac-karttasi pelissä ja siirry kohtaan, joka on merkitty "Kaasupullo"-kuvakkeella. Jos sinulla ei ole ollut mahdollisuutta saada Sea Tokeneja Warzone 2:ssa, löydät ne seuraavasti:

Kuinka löytää Sea Treasures Warzone 2 -merkki

Paras tapa saada Sea Treasures -merkki on uudelleenkäytettävistä tarvikelaatikoista. Voit kuitenkin löytää ne myös satunnaisista varustelaatikoista ja saaliiksi kaatuilta vihollisilta. Mutta niiden löytämisen todennäköisyys on melko pienempi kuin uudelleenkäytettävän tarvikelaatikon. Nämä laatikot ovat muodoltaan suorakaiteen muotoisia ja väriltään sinisiä, ja edessä on 3 vihreää valoa. Ei pitäisi olla suuri tehtävä törmätä näihin rahakkeisiin pelatessasi Resurgence-kartta Warzone 2:ssa, koska niitä löytyy runsaasti. Olemme käsitelleet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Sea Treasures Tokenin käytöstä Warzone 2:ssa. Lisää tämän kaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja löytyy täältä paras meta-ase käytettäväksi tai parhaat Akimbo-pistoolilataukset meidän sotaalue 2 Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up