Kuinka muokata tehostuksen ohjausta Fortnitessa

Fortnite on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosituimmista battle royale -peleistä. Vuosien varrella kehittäjät ovat ostaneet useita päivityksiä ja ominaisuuksia pitääkseen pelaajat mukana. Ollakseni rehellinen, tämä strategia on toiminut heille melko hyvin tähän mennessä. Olipa kyse yhteistyöstä toisen franchising-yhtiön kanssa tai uuden kosmetiikan lisäämisestä pakkaan, kaikki on saanut hyvän vastaanoton yleisöltä. Luvun 4 kauden 1 alkaessa kehittäjät lisäsivät toisen Perk-ominaisuuden, joka tunnetaan nimellä Lisääntyä. Tälle asetukselle määritetty näppäin voi kuitenkin olla epämukava joillekin pelaajille. Joten tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää vaiheet muuta tehostusnäppäinyhdistelmää Fortnitessa.

Kuinka muuttaa tehostusnäppäinyhdistelmää Fortnitessa (selitetty)

Käsittele tehostusta palkkiona selviytymisestäsi ottelussa. Tämä tarkoittaa, että saat nosta etuja arvokkaampia, jos selviät pidempään pelissä. Kun olet kerännyt tarpeeksi Boosteja, ne annetaan sinulle kaksi satunnaista harrastajaa joista sinun on valittava yksi. Lisäksi voit jopa kierrättää nämä kaksi vaihtoehtoa uudelleen, jos et ole tyytyväinen Fortniten tarjoamiin tehostuksiin. Kuten edellä mainittiin, kun Boost on täysin pinottu, paina sille määritettyä Boost-näppäintä saadaksesi buffin. Jos kuitenkin tunnet olosi hieman epämukavaksi määritetyn avaimen kanssa, muuta Fortniten tehostusnäppäinyhdistelmää seuraavien vaiheiden avulla.

  • Kun olet päävalikossa, syötä Asetukset.
  • Siirry sieltä oikealle ja lisää tiedosto Näppäimistön säätimet vaihtoehto.
  • Vieritä tiedoston alaosaan Lisää tuloja kortti ja napsauta määritettyä Augment-näppäinyhdistelmää.
  • Edelleen, Paina mitä tahansa valitsemaasi painiketta muuttaaksesi tehostusnäppäinyhdistelmää Fortnitessa.
  • Vastaavasti voit muuttaa ohjaimien Keybind-asetusta syöttämällä tiedoston Langaton ohjain -välilehti Asetuksissa.

Siinä kaikki, miten sitoa tehostuksia Fortnitessa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Fortnite oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up