Kuinka saada mysteerilihaa Genshin Impactissa

Viimeisimpien 3.4-päivitysten julkaisun myötä Genshin Impactiin on lisätty runsaasti uutta sisältöä. Näitä ovat uusia alueita, villieläimiä, tehtäviä, aseita, hahmoja ja paljon muuta. Lisäksi peliin on lisätty useita uusia ruokareseptejä, ruoanlaitto-aineita ja esineitä. Yksi niistä sisältää mysteerilihan, joka on ruoanlaiton ainesosa. Voit käyttää tätä ainesosaa Recovery-ruoan valmistamiseen. Mutta monet pelaajat ovat hämmentyneitä tämän ainesosan tutkimisesta tai hankkimisesta. Älä huoli, tutustu sijaintioppaastamme saadaksesi selville Mysterious Meat in Genshin Impact.

Kuinka saada Genshin Impact mysteerilihaa

Voit saada mysteerilihan kukistamalla Lentävät käärmeet erämaassa. Jokainen lentävä käärme putoaa ylös kolme mysteerilihaa. Löydät tämän villieläimistä ympäri Hadramavethin autiomaa sijaitsee Iso punainen hiekka, Sumeru. Koska Mysterious Meat ei ole harvinainen ainesosa, voit löytää nämä pedot hetkessä.

Kuten edellä mainittiin, voit käyttää mysteerilihaa valmistaaksesi lisäruokaa Tuoksuvia lihapullia Genshin Impactissa. Tässä ovat kaikki tämän ruoan valmistamiseen tarvittavat valmistusaineet:

  • Mysteeri liha x3
  • Vehnä x2
  • Mausteet x2
  • Sipuli x 2

Tuoksuvat lihapullat voivat palauttaa a tietty prosenttiosuus of Maksimi HP se on a Lisä HP kohdehahmoon. Mutta kaikki riippuu päällä laatu kypsennetystä ruoasta. Jos et saa käsiisi Salaperäinen lihavoit ostaa tämän ruoan suoraan Lambad. Tuoksuvaa lihapullia voi ostaa osoitteesta Lambad taverna varten 5000 velkaa. Siinä on kyse siitä, kuinka saada Mysterious Meat Genshin Impactissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka avata Panjvahe's Fane, miten liitokset liitetään, Paimon Starlight Expedition vastauksiaJa Lisäksi Genshin Impact Guide omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up