Kuinka tehdä minttusuklaa Disney Dreamlight Valleyssa (resepti)

Koska ainesosat ja reseptit ovat erilaisia, pelaajia ei ole rajoitettu kokeilemaan uusia reseptejä joka kerta. Yksi tällainen hyvä resepti on minttusuklaa, joka on kokeilemisen arvoinen jälkiruoka sen eri biomeista löytyvien ainesosien vuoksi, jonka avulla voit tutkia laaksoa syvemmälle, jos haluat tutkia sitä. Joten tässä oppaassa on kaikki ohjeet, joita tarvitset minttusuklaatan keittämiseen Disney Dreamlight Valleyssa.

Table
  1. Kuinka keittää minttusuklaata Disney Dreamlight Valleyssa?
    1. Käyttää

Kuinka keittää minttusuklaata Disney Dreamlight Valleyssa?

Tässä on luettelo tarvittavista ainesosista minttusuklaatan keittämiseksi:

  • Minttu x1
  • Sokeriruoko x 1
  • Voita x 1
  • Kaakaopavut x 1

Lisää nämä ainekset liedelle ja tee minttusuklaa hiilimalmilla. Minttu löytyy vain Jäätyneet korkeudet ja se on saatavilla vain keräämällä. Joten sinun on ensin avattava Frosted Heightsin biomi 10 000 unelmavaloa. Sokeriruokoa voidaan kasvattaa siitä lähtien Sokeriruo'on siemenet tuoma Kömpelö talli alkaen Häikäisevä ranta varten 5 tähden kolikoita. Se vaatii sokeriruo'on viljelyn 7 minuuttias, ja ne voivat kasvaa missä tahansa laaksossa. Lisäksi voit ostaa sokeriruokoa suoraan Dazzle Beach Hessu Stallilta itselleen 29 tähden kolikoita. Voita voi ostaa osoitteesta Chez Remyn ruokakomero varten 190 tähden kolikoita. Ja saat kaakaopavut sieltä löytyvistä puista Luottamuksen silta tai Auringonvalossa ylängön biomi.

Käyttää

  • Minttusuklaa on a 4 tähden resepti ja palauttaa n Energia 1827.
  • Ystävyystason nostamiseksi voit myös antaa sen hänelle päivän suosikkiesineeksi.
  • Myös minttusuklaa antaa 490 tähden kolikoita myynnissä, mikä ei ole parempi vaihtoehto. Voit kuitenkin myydä sen, jos todella tarvitset tähtirahoja.

Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää minttusuklaatan keittämisestä. Katso myös muut reseptioppaamme, kuten miten se tehdään tee sitruunasorbetti tai Miten pizza margheritan keittäminen Disney Dreamlight Valleyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up