Kuinka viljellä liigapisteitä Pokemon Scarlet and Violet -pelissä

Kauan odotettu Pokemon Scarlet & Violet on vihdoin täällä ja se on jo kääntänyt päätä. Kehittäjät ovat ottaneet käyttöön useita uusia Pokemoneja muiden ominaisuuksien ohella. Samalla otettiin käyttöön myös uusi erillinen valuutta nimeltä League Points. Se on kelvollinen vaihtoehto Poke Dollarsille. Tässä oppaassa opetamme sinua kasvattamaan liigapisteitä Pokemon Scarlet & Violet -pelissä.

Table
  1. Parhaat tavat kasvattaa liigapisteitä Pokemon Scarlet & Violetissa
    1. Tera Raid
    2. Käydä kauppaa
    3. Päätarinassa etenee

Parhaat tavat kasvattaa liigapisteitä Pokemon Scarlet & Violetissa

Yksi asia, joka sinun tulee huomioida, on se, että et voi hankkia LP:tä tavallisista taisteluista. Siksi valuutan kerääminen voi olla melkoinen haaste. Voit kuitenkin saada helposti liigapisteitä, jos tiedät parhaat tavat viljellä sitä. Näin:

Tera Raid

Teran raidit voivat luvata sinulle suuria määriä liigapisteitä kerralla. Sinun on voitettava voimakas Pokemon ansaitaksesi tonnia LP:tä. Mutta jos haluat välttää taisteluun osallistumisen kokonaan, voit myös ansaita 500 LP:tä pelkällä osallistumisella. Tätä varten sinun on oltava vuorovaikutuksessa Tera Raid Crystalsin kanssa.

Käydä kauppaa

Tämä on yksi helpoimmista tavoista kerätä liigapisteitä Pokemon Scarlet & Violetissa. Sinun tarvitsee vain vaihtaa keräämäsi materiaalit Pokemon Centerissä. Sinun on käytettävä TM: tä [Technical Machine] vaihtaaksesi esineesi liigapisteisiin. Varmista vain, ettet anna tarvitsemiasi tavaroita pois!

Päätarinassa etenee

No tämä näyttää aika selvältä. Mutta sinun ei todellakaan tarvitse tehdä kaikkea, kuten kahdella muulla edellä mainitulla menetelmällä. Voit jatkaa kohtuullisen määrän LP:n keräämistä taistelemalla kuntosalijohtajia vastaan ​​tai voittaessasi Team Star -pomoja. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää liigapisteiden kasvattamisesta Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, katso meidän Pokémon SV sivu täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up