Kuinka voittaa Godskin Noble Elden Ringissä (vinkkejä)

Elden Ring sisältää joukon valinnaisia ​​pomoja, vihollisia, lohikäärmeitä ja muita olentoja voitettavana. Godskin Noble on yksi tällainen pomo, joka syntyy useissa paikoissa Keski-Maassa. Koska olet Volcano Manorin ensimmäinen pomo, tapaat hänet neljässä eri paikassa. Kun kohtaat hänet Crumbling Farum Azulassa, häntä avustaa myös Godskin Apostle (ohuempi versio. Mutta vaikka hänen havaitseminen on paljon helpompaa, monet pelaajat eivät pysty voittamaan Godskin Noblea. Älä huoli, tutustu pomooppaaseemme osoitteessa kuinka voittaa Godskin Noble Elden Ringissä.

Kuinka voittaa Elden Ring Godskin Noble Boss

Tässä on joitain vinkkejä ja strategioita Godskin Noblen voittamiseen:

 • Godskin Noble on immuuni Kuolevainen kuolema. Mutta se on erittäin herkkä tai alttiina erilaisille tilannousuille.
 • Näitä ovat verenvuoto tai Veren menetys, Jäätymistä, NukkuaJa Leikkausvaurio. Se on vastustuskykyinen Iskuvaurio, PalovaurioJa Pyhä vahinko.
 • Kun pidät nämä tekijät mielessä, voit käyttää Ruukut nukkumiseen tai Unen nuolet saada osumia. Kun hän on maassa, voit saada paljon osumia vahinkojen vuoksi.

Kuvan lähde - Azzavhar YouTubessa.

 • Vaikka torjuminen on hieman monimutkaista tässä pomotaistelussa, voit saada kriittisiä osumia of erota hänen tasapaino. Joten, ajoita väistämisesi ja rullasi viisaasti.
 • Voit myös mennä yhdistetyt hyökkäykset taistellessaan Godskin Noblea vastaan. Mutta kiinnitä huomiota Mustan liekin loitsu joka voi vahingoittaa sinua ajan myötä.
 • Koska heittoaika on erityisen hidas Godskin Apostleen verrattuna, suosittelemme, että vältät sen.
 • Hän siirtää omansa vasen käsi hänen vierellään ennen tämän loitsun tekemistä. Vältä sitten, kun Black Flame heittää sinut.
 • Suosittelemme pitämään etäisyyttä taistellessasi häntä vastaan. Tämä johtuu siitä, että se voi käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä viivästyneitä työntöjä, laukauksiaja paljon astua aiheuttaa vahinkoa.
 • Et voi lähettää hänelle roskapostia hampaita käyttäessäsi tiedostoa Vatsa vatsa hyökätä, kun olet liian lähellä. Vaikka se ei aiheuta vahinkoa, se voi horjua tai tainnuttaa muutaman hetken.
 • Vaihtoehtoisesti se voi käyttää myös a Este tai Vatsarulla kertymien välttämiseksi.
 • Vältä siis roskapostihyökkäyksiä ja keskity aukon löytämiseen. Kun löydät a avaaminenyrittää aiheuttaa jotain keräät hän on haavoittuvainen to.
 • Jos sinulla on Magic- tai Faith-pohjainen rakennelma, voit käyttää useita loitsuja Käytettävissänne. Ennen pomotaistelun aloittamista voit käyttää Terra Magicka tai Parvi Kärpäsiä.
 • On suositeltavaa käyttää Kärpäsparvi koska se aiheuttaa verenhukan kertymistä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä selviytyäksesi, on ajoittaa laukaukset ja väistää hyvin.

Pelaajille, jotka eivät pysty voittamaan Godskin Noblea a Villa Vulcano voi käyttää kiertotapaa. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka ajaa Godskin Skip Elden Ringissä saadaksesi lisätietoja. Jos et löydä sitä, tutustu oppaaseemme kaikki Godskin Noble -paikat Elden Ringissä. Kuten edellä mainittiin, tapaat myös Jumalannahka apostoli taistelun aikana Crumbling Farum Azulassa. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka voittaa Godskin Duo vinkkejä ja strategioita varten. Siinä on kyse siitä, kuinka voit voittaa Godskin Noblen Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka voittaa Scaly Misbegotten, kuinka voittaa Magma Wyrm, kuinka voittaa Starscourge RadahnJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up