Löydä kuusi tuhoutunutta seinämaalausta Saga Of Mr Forgetful Quest Genshin Impact -tapahtumaan

Genshin Impact on aina ollut täynnä erilaisia ​​tehtäviä ja tehtäviä. Kehittäjät esittelevät niitä yleensä pitääkseen pelaajat sitoutuneina ja houkutellakseen uusia yleisöjä. Yksi tehtävistä, jonka pelaajat ovat jo aloittaneet jauhamisen, on Mr. Forgetful -saaga. Tässä tehtävässä sinun tulee ottaa kuvia kuudesta seinämaalauksesta, jotka sijaitsevat Tsurumin saarella. Ja siinä kaikki, tekemällä niin saat helposti erilaisia ​​palkintoja pelissä. Katsotaan siis ilman pitkiä puheita kuinka löytää kuusi pilalla olevaa seinämaalausta Genshin Impactin Saga of Mr. Forgetful -tehtävään.

6 tuhoutunutta seinämaalauspaikkaa Mr. Forgetful Quest Sagalle Genshin Impactissa

Tässä ovat paikat, joista voit löytää ja hankkia kuusi pilalla olevaa seinämaalausta Genshin Impactin Saga of Mr. Forgetful -tehtävää varten. Kuten edellä mainittiin, pelaajien on yksinkertaisesti otettava kuvia seinämaalauksista suorittaakseen tehtävän loppuun. Ennen kuin siirryt eteenpäin, varmista, että olet avannut tämän tehtävän suorittamalla Maushiron oktaavi Tutkimus. Jos olet valmis, tutustu alla mainittuun yhteenvetoon tutkimuksen esittelystä.

  • Aloita haku siirtymällä osoitteeseen Tsurumi Island ja Roaldin tapaaminen. Anna NPC:lle 10 pimeässä hohtavaa sientä ja teleporttaa Shirikoron huipun ylityspaikka. Sen jälkeen laskeudu alas huipun aukosta, kunnes saavutat maan.
  • Kun olet tehnyt niin, kävele vain pienen hämähäkinseittien peittämän aukon läpi. Siellä sinun täytyy mennä alas, käänny oikealle ja mennä alas portaita. Käänny sen jälkeen vasemmalle ja jatka alaspäin, kunnes näet lätäkön. Kun saavut polun loppuun, käytä Erityinen hammaspyörä paljastamaan salaisen oven. Mene sitten sen läpi ja löydät itsesi huoneesta. Täältä katosta löydät 1. seinämaalaus Etsit. Klikkaa kuvaa ja olet valmis.
  • Mene sen jälkeen takaisin ylös ja jatka kävelemistä, kunnes näet pyöreän oven, jossa on portaat. Jatka sitten kävelemistä vasemmalle ja löydät polun, joka vie sinut seinämaalaukseen. Ja kun tulet polun päähän, löydät vasemmalta seinältä 2. seinämaalaus sinun täytyy klikata kuvia.
  • Kun olet valmis, palaa ylös ja käänny vasemmalle päästäksesi toiseen pyöreään oveen. Tämä ovi on vastapäätä sitä, josta ensimmäisenä astuit alueelle. Kun olet tullut toiselle alueelle, käänny oikealle ja löydät 3 6:sta Ruin Murals -seinämaalausta saadaksesi loppuun Mr. Forgetful -tehtävän Genshin Impactissa.
  • Sen jälkeen yksinkertaisesti mene ulos pyöreästä ovesta ja etsi luolamainen portti. Tämä huone sisältää loput 3 seinämaalausta, jotka ovat 4., 5. ja 6. seinämaalaus. Kun astut huoneeseen, löydät seinämaalaukset, jotka sinun tulee valokuvata.

Näin löydät Genshin Impactin kuusi pilalla olevaa seinämaalausta Saga of Mr. Forgetful -tehtävään. Suorittaaksesi tehtävän, palaa Roaldin luo ja ole vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, niin olet valmis lähtemään. Tämä tiivistää kaiken tehtävän suorittamisesta. Kun olet täällä, tarkista paras Electro-hahmotasoluettelo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up