Mikä esine tehostaa Dragon-tyyppisiä liikkeitä?

Paldeassa ollessasi voit löytää lukuisia lohikäärmetyyppisiä Pokemoneja luonnossa. Jos sinulla on sellainen, ihmettelet usein, kuinka voit tehostaa lohikäärmetyyppisiä liikkeitä Pokemon Scarlet Violetissa. Tietenkin tarvitset esineitä, ja koska nämä ovat lohikäärmeitä, et halua missata niitä. Sinun on kuitenkin edelleen tiedettävä, mitkä esineet tehostavat lohikäärmetyyppisiä liikkeitä Pokemon SV:ssä. Koska olet täällä, etsit tapaa saada enemmän irti Pokemonistasi. Sinun ei tarvitse etsiä enempää, sillä tämä opas on kaikki mitä tarvitset parantaaksesi heidän hyökkäyksiään.

Mikä pidetty esine tehostaa lohikäärmetyyppisiä liikkeitä Pokemon Scarlet Violetissa?

Vaikka Pokemon SV:ssä on lukuisia esineitä ja resursseja, vain kourallinen on tehokkaita Dragon Typeille. Kun annat heille nämä esineet, se tehostaa heidän liikkeitä jopa 20%. Joten mitä suurempi Pokemonin liikkeiden teho on, sitä suurempi teho on, kun annat nämä esineet. Pokemon Scarlet Violetin Dragon-tyypeille eniten pidetty esine, joka tehostaa heidän liikkeitä, on lohikäärmehammas. Fang on käyttökelpoinen minkä tahansa Dragon-tyyppisen liikkeen kanssa, joten jos Pokemonisi ei ole samantyyppinen, se toimii silti, jos käytät Dragon-tyyppistä liikettä. Sitä voidaan kuitenkin käyttää parhaiten Pokemonien kanssa, kuten Dragonite, Salamance, Baxcalibur ja Hydreigon.

Kuinka saada Dragon Fang Pokemon SV:ssä

Nyt kun tiedät Dragon Fangin, katsotaanpa kuinka saada se Pokemon SV:ssä. Mene Delibird esittelee Cascarrafassa ja voit ostaa sen 3000 PokeDollaria. Kun sinulla on se, anna Pokemonisi pitää esinettä. Tässä on kyse siitä, että pidetty esine lisää lohikäärmetyyppisiä liikkeitä Pokemon Scarlet Violetissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Scarlet Violetti oppaat Relow Gamein avulla.

Table
  1. Mikä pidetty esine tehostaa lohikäärmetyyppisiä liikkeitä Pokemon Scarlet Violetissa?
    1. Kuinka saada Dragon Fang Pokemon SV:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up