Mikä on CoD MW2:n konnaluettelo? (Uusi soittolista selitetty)

Lomat ovat täällä, ja CoD MW2 on julkaissut uuden Naughty List -soittolistan sen kunniaksi. Jos et ole koskaan kokeillut tätä tilaa aiemmin, saatat ihmetellä, mistä siinä on kyse. Sen kuvauksessa lukee vain "Mosh Pit -pelitila erityisessä Shipmentin talviversiossa". Joten tässä oppaassa katso, mikä on CoD MW2:n Villain List Playlist, sen pelitilat ja milloin se päättyy.

Table
 1. Mikä on CoD MW2:n tuhma listasoittolista?
  1. Milloin tuhma lista -soittolista päättyy?

Mikä on CoD MW2:n tuhma listasoittolista?

The Naughty List on jouluaiheinen soittolista, josta pelaajat voivat nauttia CoD MW2:ssa. Tässä soittolistassa on 4 pelitilaa, jotka on asetettu tutkimusmatkan kartalle. Mutta se ei ole tavallinen tutkimusmatkan kartta. Se on visuaalisesti päivitetty lomateemaan sopivaksi. Mosh Pit -soittolista tarjoaa pelaajille seuraavat pelitilat:

 • Kriittinen piste
 • Verkkotunnus
 • Tappo vahvistettu
 • Team Deathmatch

Kaikki nämä ottelut ovat 6v6. Tässä pienessä kartassa voi siis olla enintään 12 pelaajaa. Ja nämä ottelut pelataan Expedition-kartan talviversiossa. Ulkoasu on täsmälleen sama, mutta visuaalisten muutosten ansiosta voit tuntea lomatunnelman. Nämä sisältävät:

 • Lumisadetta ottelun aikana
 • Merkitse joulukuuset ja koristeet kartalle.
 • Säiliöt koristeltu seppeleillä, jousilla, valoilla ja suihkeilla.
 • Satunnaisia ​​lahjoja hajallaan kartalla.

Milloin tuhma lista -soittolista päättyy?

Naughty List päättyy 4.1.2023. Tämä soittolista on ollut saatavilla 21. joulukuuta 2022 lähtien. Kun se on valmis, se voi palata ensi vuonna tai ei. Tämä johtuu siitä, että vaikka he voivat tuoda sen takaisin, he voisivat myös käyttää muutamia karttoja juhliakseen ensi vuoden lomia. Joten jos aiot kokeilla tätä karttaa, sinun tulee tehdä se, kun sinulla on vielä aikaa. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mikä Naughty List -soittolista on CoD MW2:ssa, sen pelitilat ja milloin se päättyy. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja etsit apua muista tämän pelin aiheista, muista tutustua oppaaseemme CoD MW2 Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up