Miten päästä Kul Tirasiin Orgrimmarista WoW:ssa

Word of Warcraftissa (WoW) monet pelaajat ovat miettineet, voisiko Orgrimmarista päästä Kul Tirasiin. Tämä kysymys alkoi nousta, kun monet pelaajat lähtivät Shadowlands-matkalle laumojen muodossa. Mutta he eivät onnistuneet palaamaan Kul Tirasiin Azerothin taistelussa. Jos sinäkin olet jumissa Orgrimmarissa ja etsit paluuta, olemme täällä auttamassa. Avuksesi autamme sinua palaamaan Kul Tirasiin laumana.

Kuinka palaan Kul Tirasiin WoW:n Orgrimmarista?

Näin voit palata Orgrimmarista Kul Tirasiin laumana WoW:ssa. Noudata alla olevia yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja olet valmis.

 • Ensinnäkin Orgrimmarista, jonka pelaaja joutuu mene Zandalariin. Ja sitä varten sinun on suoritettava tai aloitettava tiedosto Uutiset Zuldazar.
 • Siirry sitten osoitteeseen Orgrimmar-portaalihuone JA teleporttaa Zandalariin.
 • Kun olet saavuttanut sinne, suuntaa kohti Zandalarin satama Zuldazarissa.
  Kuvan tekijät: Ox
 • Joten hyppää vene vasemmalla puolellasi ja olla vuorovaikutuksessa Nathanos Invoker of Blight aloittaaksesi Kul Tirasin tahdon rikkominen.
  Kuvatekstit: Pelioppaat
 • Kun olet valmis, keskustele Kauhea Admiral Tattersail ja hän jättää sen sinulle purjehtia Drustvariin Kul Tirasissa.
 • Ja näin voit tutustua Kul Tiras World of Warcraftiin uudelleen. Kun saavut sinne, älä unohda kerätä kosmeettisia esineitä, joita sinulla ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuutta kerätä. Se ei kuitenkaan ole vain sinä, vaan monet Horde-pelaajat ovat turhautuneita tähän vaihtoehtoon, jossa et voi navigoida Kul Tirasissa kuten Alliance-pelaaja. Niille, jotka eivät tiedä, liittoutuneiden pelaajilla on mahdollisuus purjehtia tähän paikkaan suorittamatta tehtäviä. Tämä on kuitenkin kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit palata Kul Tirasiin Orgrimmarista laumana WoW:ssa. Kun olet täällä, tarkista parhaat ammatit valita pelistä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up