MW2:n toisen kauden parhaat Meta Guns

MW2 ja Warzone 2 saivat suuren korjauksen kauden 2 julkaisun myötä, joka ravisteli parasta asemetaa. Myös kaksi uutta pistoolia lisättiin lanseerauksen yhteydessä. Ensimmäinen on Hemlock ISO, joka kuuluu rynnäkkökivääriluokkaan. Toinen on KV Broadside, joka kuuluu haulikkoluokkaan. Nähtäväksi jää, ovatko nämä uudet aseet metaa vai eivät. Viitata virallinen blogikirjoitus lisätietoja kauden 2 muutoksista.

Parhaat aseet uudessa kauden 2 metassa MW2:ssa

Edellinen meta Ultimate -ase RPK syrjäytettiin tällä kaudella. Se oli tarpeeksi hermostunut, etten voi kutsua sitä enää metaksi. Vaikka se, mikä sen korvaa ikuisesti, jää nähtäväksi ajan kanssa. Toistaiseksi nämä alla luetellut aseet ovat meta-aseet MW2:n kaudella 2 ja Warzone 2:ssa.

 • Lachman sub
 • CT 56
 • Sakin MG38
 • Vazhnev 9k
 • M4

Tarkastellaan jokaista asetta syvällisesti ja selvitetään, miksi ne ovat metaa.

alisihteeri Lachman

Klassinen Lachman Sub, joka tunnetaan paremmin nimellä "MP5", on edelleen yksi parhaista konepistooleista. Se on liian ikoninen kehittäjille, jotta he eivät tekisi siitä käyttökelpoista meta-asetta. Lachman Sub tarjoaa optimaalisen määrän kaikkea, mitä konepistoolin pitäisi tarjota. Nopea ADS, kunnollinen tulinopeus, melkein AR:n kaltainen kantama jne. He tekevät siitä kiistattoman valinnan. Voit olla varma, että tämä ase pysyy todennäköisesti aina metassa MW2:n vuodenajoista riippumatta.

CT 56

Aivan kuten tosielämän "Scar" AR, johon se perustuu, TAC 56 on tehokas rynnäkkökivääri. Se oli suorituskyvyltään melko hyvä jo kaudella 1, mutta se näyttää olevan vielä parempi kaudella 2. Se loistaa vaurioiden ja kantaman suhteen. Lisäksi suurnopeusammuksilla on vieläkin helpompi ampua vihollisia kaukaa. Vaikka SMG:t ja haulikot voivat joskus ohittaa hänet lähietäisyydeltä, hän on kaiken kaikkiaan hyvä valinta AR:ksi kaudella 2.

Sakin MG38

Sakin MG38 sai kaivattua buffaa kaudella 2. Klassisesta LMG:stä on tykännyt monet, mutta se näyttää aina jäävän hieman alle joka osastolla. Hänestä on kuitenkin nyt tullut yksi kauden 2 parhaista meta-aseista, kuten hänen olisi aina pitänyt olla. Siinä on oletuksena valtava 100 patruunan makasiinikapasiteetti ilman lisälaitteita. Rekyyli on nyt hallittavissa jopa LMG-luokan aseella. Se on hyvä meta-ase uudella kaudella.

Vazhnev 9k

Vaznev 9k:stä on vähitellen tulossa kaikkien suosikkikonepistooli. Se on tehokkain SMG ja yksi luokkansa pisimmän kantaman tilastoista. Tämän aseen tason nostaminen ei vaadi paljon, koska siinä ei ole monia tasoja, mikä on hyvä asia. Ajattele sitä luotettavana aseena, jonka tiedät, että sinulla on tarpeeksi tulivoimaa. Se toimii myös melko hyvin ilman paljon liitteitä. Ylimääräisellä 45 lippaalla hän voi tuhota panssarin ja kaataa vihollisia helposti Warzone 2:ssa.

M4

Ikonisin moderni ase, M4-rynnäkkökivääri, joka palasi kaudella 2 yhtenä parhaista käytettävistä aseista. M4 on myös yksi niistä aseista, jotka eivät koskaan jätä metaa suosionsa vuoksi. Mutta muutoksia tehdään aina, onneksi se on vielä parempi kaudella 2, joten M4-fanit iloitsevat. Hän on aina valmis mihin tahansa tilanteeseen, ainoa paikka, jossa hän voi epäonnistua, on hyvin lähellä. Muuten M4 on lyömätön kilpailija yleisen suorituskyvyn suhteen kaikkia muita aseita vastaan, ei vain rynnäkkökivääreitä vastaan. Joten nämä ovat kaikki parhaita meta-aseet tällä hetkellä MW2:ssa ja Warzone 2:ssa Season 2:ssa. Lisää tämän kaltaisia ​​oppaita löydät muista artikkeleistamme, kuten kaikki Path Of The Ronin haasteet ja palkinnot JA luokkansa paras asennus ISO Hemlockille MW2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Table
 1. Parhaat aseet uudessa kauden 2 metassa MW2:ssa
  1. alisihteeri Lachman
  2. CT 56
  3. Sakin MG38
  4. Vazhnev 9k
  5. M4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up