Opas Diablo Immortal -sarjan esineiden tekemiseen

Diablo Immortal on julkaissut uusimman päivityksensä, ja pelaajat ovat innoissaan näkevänsä uusia mekaniikkoja. Mutta eniten heitä kiehtoo kyky luoda kokonaisia ​​esineitä. Koska tämä on pelin viimeisin mekaanikko, pelaajat ihmettelevät, kuinka luoda esineitä Diablo Immortalissa. Tieto settiesineiden askartelusta on edelleen heikkoa, pelaajat ovat hämmentyneitä siitä, miten se tehdään. Koska olet täällä, etsit myös samaa. Sinun ei tarvitse etsiä enempää, vieritä vain alas ja oppaamme auttaa sinua muussa.

Kuinka tehdä esineitä Diablo Immortalissa

Kun korjauslaput oli liitetty, pelaajat huomasivat voivansa nyt askartella Aseta kohteet. Mutta koska useimmat ihmiset eivät tienneet miten se tehdään, tarvittavat esineet ja helvetin tason vaatimukset, he eivät ole vieläkään pystyneet tekemään sitä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on viljellä Fabled Wispejä. Sinun tarvitsee vain mennä Charsi Forge Westmarchissa ja nyt on uusi vaihtoehto Aseta kohteet. Nyt voit Askartelusarjan esineitä Diablo Immortalissa 5 Fabulous Maw ja 1 Glowing Shard kanssa. Fabled Wispsin löytäminen kestää kuitenkin jonkin aikaa, joten siirry viljelemään sitä mahdollisimman nopeasti.

Helvetin taso selitetty settiesineiden valmistuksessa

Kuten ehkä tiedätkin, esineiden haku on hyvä tapa saada Fabled Wisp pois niistä, joita et halua käyttää. Kuitenkin, Infernal Tier V -sarjan esineiden luomiseksi tarvitset Fabled Wispejä, jotka on hankittu pelastamalla tason V esineitä Diablo Immortalissa. Yksinkertaisesti sanottuna, jos huuhtelet Hell Level III -esineitä, et voi luoda Hell Level V -esinettä. Siinä on kaikki esineiden luomiseen Diablo Immortalissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Kuolematon paholainen oppaat Relow Gamein avulla.

Table
  1. Kuinka tehdä esineitä Diablo Immortalissa
    1. Helvetin taso selitetty settiesineiden valmistuksessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up