Roblox Blox.fish Robux Generator on todellinen verkkosivusto vai ei?

Blox.fish on online-sivusto, joka väittää, että Roblox-pelaajat voivat ansaita ilmaista Robuxia (Premium Roblox Currency) sen kautta. Suoraan sanottuna Internetissä on useampi kuin yksi verkkosivusto, joka väittää saman. Kuitenkin tekevätkö he todella mitä väittävät? Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Blox.fishin aitoudesta.

Table
  1. Roblox Blox.fish – Onko tämä Robux-generaattori todellinen?
    1. Kuinka saada Robux ilmaiseksi?

Roblox Blox.fish – Onko tämä Robux-generaattori todellinen?

Ensinnäkin, kun yritin käyttää Blox.fishia, minut ohjattiin toiselle verkkosivustolle, jolla ei ole mitään tekemistä Robloxin kanssa. Jos tällä sivustolla oli jotain tekemistä sen kanssa, meidän olisi pitänyt tietää se alun perin. Annan viitteellesi kuvan siitä, mitä tämä verkkosivusto näytti:

Vaikka Blox.fishilla olisi jotain tekemistä Robloxin kanssa, olisin neuvonut olemaan käyttämättä sitä. Samankaltaiset verkkosivustot, kuten Blox.land ja muut Internetissä kelluvat, eivät liity millään tavalla Robloxiin. Joten on mahdollista, että Blox.fishin kaltaiset verkkosivustot ovat vaarallisia tai haitallisia. Lisäksi, jos olet lukenut Robloxin ehdot ja käytännöt oikein, siinä todetaan selvästi, että: "Me (Roblox-kehittäjät) emme tunnista tai hyväksy mitään kolmannen osapuolen palveluita, joita voidaan käyttää Rouxin myymiseen, kauppaan, siirtämiseen tai muuhun hävittämiseen. . Emme ota vastuuta emmekä hyväksy tällaisia ​​liiketoimia."

Kuinka saada Robux ilmaiseksi?

Älä ole järkyttynyt, sillä on olemassa jokin muu menetelmä kuin Blox.fish, jolla voit saada Robuxin ilmaiseksi. Eli voit käyttää Paina Microsoft ja tutustu YouTubeen, jotka ovat usein tekemisissä katsojien kanssa Robux Giveaway -kilpailussa. Voit osallistua tällaisiin tapahtumiin saadaksesi Robuxin. Toinen taattu tapa ansaita Robuxia on ostaa se oikealla rahalla osoitteessa Roblox virallinen verkkosivusto. Onnistuneen tapahtuman jälkeen voit käyttää Robuxia missä tahansa Roblox-pelissä ostaaksesi pelin sisäisiä tuotteita, kuten kosmetiikkaa ja lisävoimia. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Robux-generaattoreiden, kuten Blox.fishin, todellisuuteen. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up