Selitys God Of War Ragnarok -seinämaalauksen viimeisestä kohtauksesta

Kratosin matkalla pohjoismaisessa mytologiassa Santa Monica päätti kiusata tulevaisuuden tapahtumia kuvaamalla niitä Seinämaalaukset. Sama tapahtui God of War 2018:ssa, kun seinämaalauksen viimeinen osa järkytti kaikkia, myös minua. Kuitenkin, Uusin God of War Ragnarok seinämaalaus kohtaus oli paljon enemmän kananlihalle sekä meille että Kratosille itselleen. Tarkastelemme yksityiskohtaisesti Ragnarokin loppua ja mielenkiintoista teoriaa viimeisestä seinämaalauksesta.
Huomaa: Edessä on merkittäviä God of War Ragnarok -spoilereita. Suosittelen pelaamaan ensin, jotta ymmärrät paremmin.

Table
  1. God of War (2018) lopetus selitetty
  2. God of War Ragnarokin lopetusseinämaalaus selitetty

God of War (2018) lopetus selitetty

Ennen kuin syvennymme aiheeseen, ehdotan, että teet nopea yhteenveto God of War 2018:n päättymisestä. Loppua kohti, kun Kratos ja Atreus saapuvat Jotunheim, siellä oli seinämaalaus. Tiedät, että asiat muuttuvat vakaviksi, kun God of Warissa on seinämaalaus. Seinämaalaus osoitti selvästi Atreuksen matkan Kratosin kanssa Midgardissa. Isä-poika-pari sai tietää, että Atreus ja Faye olivat a Jättiläinen. Loppujen lopuksi tämän osoitti myös yksi seinämaalauksista Fayella oli a keskustelua jättiläisten kanssa. Tämä God of War seinämaalausjakso päättyy, kun Kratos näkee osan, jossa Atreus yhdistyy Odinin kanssa, mikä johtaa Kratosin kuolemaan. Tämän näimme yhdessä vuoden 2018 pelin viimeisistä hetkistä.

God of War Ragnarokin lopetusseinämaalaus selitetty

Kun Atreus herää Midgardissa, hänen on aika sanoa hyvästit kaikille hetkeksi. Myöhemmin tässä segmentissä Atreus tapaa Angrboda joka sitten näyttää Kratosille ja Atreukselle seinämaalauksen. Tämä viimeinen GoW Ragnarok seinämaalaus selittää paljon Kratosin matkasta norjalaisessa mytologiassa. Kun seinämaalaus avataan, näemme sen Faye oli se, joka tuhosi Lokin (Atreuksen) pyhäkön Jotunheimissa. Ehkä siksi jättiläiset ottivat hänet vastaan.
Faye sotki luultavasti asiat, koska hän ei halunnut Kratoksen ja Atreuksen joutuvan riippuvaisiksi ennustuksista. Sen sijaan hän halusi heidän niin luo oma polkusi, päättävät omasta kohtalostaan. Ragnarokin oli pakko tapahtua, mutta siihen oli aina enemmän kuin yksi polku. Vaikka Kratos on edelleen järkyttynyt siitä, ettei hän ehkä koskaan saa lunastusta, Faye tiesi sen hyvin.

Onneksi Kratos valitsee oikean tien lopulta johti hänen lunastukseensa. Seinämaalaus GoW Ragnarokin viimeisissä kohtauksissa esitettiin Kratos on palvottu. Siellä oli jättiläinen kultainen Kratos-patsas, jolla oli a LjaViathan Axe jota kunnioitetaan. Tämä tapahtui, koska Kratos avasi vihdoin sydämensä muiden kärsimyksille, joita hän myös yritti selittää Atreukselle. Kratos on päättänyt lopettaa Odinin pahuuden tekemällä sen oikein ja välttämällä viattomien uhrauksia. No, se on järkevää, koska Kratos on uhrannut monia viattomia vain saadakseen käsiinsä Zeus, jonka vuoksi häntä myös vihattiin. Lopulta viimeinen GoW Ragnarokin seinämaalaus vihjaa siihen Kratos on arvostettu, koska hän voitti Odinin oikein.

Palaa takaisin GoW 2018:n loppuun, se ei ole Kratos, joka näytettiin kuolleena Atreuksen sylissä, vaan Odin. Uusimmassa GoW 2018 -peliseinämaalauksessa kuvattu kohtaus on, kun Atreus vangitsi Odinin sielun marmorissa.
Lue myös | Kuinka Kratos tuli kreikasta pohjoismaiseen mytologiaan
Tämä oli teoriani tai ehkä tosiasia God of War Ragnarokin viimeisestä seinämaalauksesta. Ennen kuin lähdet, muista tutustua meidän GoW Ragnarok wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up