Suorita murtautumistehtävä ja astu Warzone 2 DMZ:hen

Warzone 2 sisältää paljon uusia päivityksiä, mukaan lukien uusi DMZ-tila. Tätä tilaa on hauska pelata, sillä voit suorittaa useita tehtäviä saadaksesi arvokkaita palkintoja. Älä kuitenkaan odota näiden tehtävien ja saavutusten olevan helppoja, sillä ne vaikeutuvat edistyessäsi. Jotkut ryhmät antavat sinulle sopimuksia tai tehtäviä, jotka voit suorittaa saadaksesi palkintoja. Kaikkien saamiesi sopimusten lisäksi Murtautuminen ja sisääntulotehtävä se on hankala Warzone 2 DMZ -tilassa Tason 4 tehtävä jonka täytät Black Rat -ryhmä. Jos et suorita tätä tehtävää, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun ja selvitä, kuinka voit suorittaa Theft and Entry -tehtävän.

Kuinka suorittaa murto ja osallistua tehtävään Warzone 2 DMZ:ssä

On 3 ensisijaista tavoitetta, jotka sinun on tehtävä, jotta voit suorittaa Breaking & Entering -tehtävän onnistuneesti. Tässä on mitä sinun on tehtävä.

Saavu viemäri Al Bagrahin linnoituksen alapuolelle

Kuvan lähde - GuidingLight (YouTube) Al Bagrahin linnoitus on paikka, joka sijaitsee eteläinen osa DMZ-karttaa. Kun saavut Viemäri huomaat, että sisäänkäynti on tukossa. Tarvitset sellaisen Al Bagra maan alla Avain tuon lukitun portin avaamiseen. Huomaa myös, että tätä avainta ei ole erityistä tapaa saada. Joten muista tarkistaa jokainen Osta Station syötät sisään, jotta löydät Al Bagran maanalaisen avaimen.

Aktivoi 7 turvalaitetta

Kun olet avannut portin, sinun on tehtävä se aktivoi 7 turvalaitetta ne näyttävät seiniin kiinnitetyiltä sähkölaatikoilta. Kaikkien 7 laitteen aktivointi suorittaa melkein Breaking & Entering -tehtävän Warzone 2.0 DMZ -tilassa. Viitteellesi olemme merkinneet kaikkien turvalaitteiden sijainnit yllä olevaan kuvaan. Muista myös, että sinun on taisteltava sisällä hyvin aseistettua sotilasta vastaan. Varmista siis, että menet viemäriin hyvin valmistautuneena 3 levypanssarin ja tehokkaiden taistelukiväärien avulla. Myöskään näytöllä ei ole ajastinta, mutta kaikki laitteet on kytkettävä päälle alle 4 minuuttia.

Hanki järjestelmäarkkitehtuurin dokumentaatio suorittaaksesi DMZ-tilan tunkeutumistehtävän

Välittömästi laitteiden aktivoinnin jälkeen altaan alle syntyy tarvikelaatikko. Sinun tarvitsee vain avata tuo toimituslaatikko ja kerätä siitä järjestelmäarkkitehtuurin dokumentaatio. Sen jälkeen poistu viemäristä ja exfil vihdoin suorittaa tehtävän. Sinut palkitaan 30 000 XP:tä ja Relentless-operaattoriskin Rozelle Warzone 2:n DMZ-tilan Breaking & Entering -tehtävän suorittamisen jälkeen. Siitä DMZ:n Breaking & Entering -tehtävässä on kyse. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Warzone 2.0 -oppaat Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka suorittaa murto ja osallistua tehtävään Warzone 2 DMZ:ssä
    1. Saavu viemäri Al Bagrahin linnoituksen alapuolelle
    2. Aktivoi 7 turvalaitetta
    3. Hanki järjestelmäarkkitehtuurin dokumentaatio suorittaaksesi DMZ-tilan tunkeutumistehtävän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up