Wyrm-opas Old School Runescapelle (Kuinka voittaa)

Old School Runescapen Wyrmit ovat joitain helpoimmista mutta vaikeimmista vihollisista, jotka voit voittaa. Nämä ovat drakonilaisia ​​olentoja, jotka putoavat suuresti, kun ne tapetaan. Näitä ovat esimerkiksi lohikäärmemiekan, harppuunan, veitsen ja heitetyn kirveen hankkiminen. Saat myös Wyrm Bonesin taatun pudotuksen niiden voittamisesta. Mutta tästä taistelusta voi tulla kova, jos et ole valmis. Joten tässä on, kuinka voit voittaa Wyrmsin OSRS:ssä ja sijainti, josta ne löydät.

Table
 1. Kuinka voittaa Wyrms Old School Runescapessa
  1. Melee Wyrm Fight OSRS
  2. Tasainen taistelu
 2. Miten päästä Wyrmsiin OSRS:ssä (sijainti)

Kuinka voittaa Wyrms Old School Runescapessa

Kuvan luotto: Smallexplamp YouTubessa
Voit voittaa Wyrmin käyttämällä sekä lähitaistelua että kaukohyökkäyksiä. Tärkein asia, jonka tarvitset taistellaksesi Wyrmiä vastaan, on tason 62 Slayer. Sen lisäksi ei ole monia muita kriteerejä, jotka sinun tulee täyttää tässä taistelussa. Ja lopuksi, tarvitset myös saappaat, jotka kestävät lattian aiheuttamia palovaurioita, esimerkiksi: kivisaappaat, tulikivestä valmistetut saappaat tai graniittisaappaat. Kun sinulla on yksi yllä olevista saappaista ja tason 62 slayer, voit taistella Wyrmiä vastaan ​​seuraavasti:

Melee Wyrm Fight OSRS

Kun taistelet lähitaistelussa Wyrmejä vastaan, yritä käyttää Dragon Hunter Speariä, koska Wyrmit ovat heikkoja. Varmista myös, että käyttämäsi panssari antaa sinulle hyvän maagisen suojan. Dragoonit pystyvät hyökkäämään sekä lähitaisteluhyökkäyksillä että maagisilla hyökkäyksillä. Vahvat panssarit ovat siis hyödyllisiä taisteltaessa niitä vastaan. Puukotyyliset aseet ovat toiseksi parhaita aseita, joita voit käyttää Wyrmiä vastaan. Yksi tällainen ase, jota voit käyttää, on Abyssal Dagger. Tyhjennä sen terveys ja voitat Wyrmin.

Tasainen taistelu

Kun tulee taistella Wyrmiä vastaan ​​turvallisesta paikasta, paras ase, jota voit käyttää, on Dragon Hunter's Crossbow. Kantataistelun hyvä puoli on se, että Wyrms ei käytä lähitaisteluhyökkäyksiä sinua vastaan, kun olet etätaistelussa. Joten sinun tarvitsee vain ampua Wyrm ja sitten nurkka se. Jatka sitten ampumista heihin kantaman ulkopuolelta. Vaikka tämä menetelmä on turvallisin, se vie myös jonkin aikaa. Kun voitat Wyrmin ensimmäisen kerran, saat saavutuksen A Slithery Encounter.

Miten päästä Wyrmsiin OSRS:ssä (sijainti)

Löydät Wyrms Karuulm Slayer Dungeonista.

 • Käytä keijusormusta CIR-koodilla.
 • Kiipeä Karuulm-vuorelle ja laske sitten hissillä alas.
 • Käänny vasemmalle, kun venytät, niin sinun pitäisi saavuttaa huone, joka on täynnä Wyrmejä.
 • Tämä kattaa tämän oppaan Wyrmsin sijainneista OSRS:ssä ja niiden päihittämisestä. Lisätietoja tästä pelistä saat tutustumalla oppaihimme osoitteessa kuinka lunastaa Diango-koodeja Ja kuinka saat Graceful-setin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up