3 parasta tukikohtaa Sons Of The Forestille (rakennusopas)

Tukikohdan rakentaminen on helppoa Sons of the Forestissa, mutta sen rakentaminen oikeaan paikkaan ei ole niin helppoa. On useita asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä perustaa luotaessa. Esimerkiksi miten saat ruokasi, mistä saat resurssit ja paljon muuta. Joten tässä oppaassa tutustu Sons of the Forestin kolmeen parhaaseen tukikohtaan ja siihen, mitä tulee ottaa huomioon sellaisen rakentamisessa.

Parhaat tukikohdat Sons of the Forestissa

Kolme parasta paikkaa, joihin voit rakentaa tukikohdan, ovat:

  • Joen lisäksi: Juokseva vesi on erittäin tärkeää tässä pelissä. Se ei ole vain puhdas, joten se on hyödyllinen välittömään kulutukseen. Mutta siitä saa myös kalaa. Saat siis myös hyvää ruokaa. Etsi nyt lähellä oleva maatila ja voit rakentaa luotettavan tukikohdan hetkessä.
  • Metsä: Tukikohdan rakentaminen metsään on hieno idea. Metsät ovat hyviä luonnonvaroja, lähistöltä löytyy paljon puita ja eläimiä. Joten et vain valmistaudu eri eläinten liharuokiin. Mutta myös puun ja muiden materiaalien kerääminen alustaasi helpottaa. Ainoa asia, joka sinun tulee ottaa huomioon, on, että lähellä on juoksevaa vettä. Tämä auttaa sinua sammuttamaan janoasi ajoissa.
  • Kaatumissivusto: Ei vain mikä tahansa sivusto, vaan tarkalleen ottaen sinun tulee lukittua sijaintiin, kuten yllä olevassa kuvassa. Jos törmäät jonnekin muualle kuin tänne, kuten rannalle tai lumiseen paikkaan, käynnistä peli uudelleen. Parasta on, että voit jopa ohittaa kohtauksia pelistä. Joten prosessin ei pitäisi kestää kauan. Yllä oleva törmäyspaikka käyttää molemmista yllä ehdotetuista paikoista parasta, mikä tekee selviytymisestäsi paljon helpompaa. Puhumattakaan siitä, että voit täydentää itseäsi kaatumiesi laatikoiden resursseista.

Ota huomioon, kun rakennat tukikohtaasi Sons of the Forestissa

Nämä ovat asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon perustaessasi tukikohtaa tässä pelissä.

  • Helppo pääsy resursseihin: Eläimet antavat sinulle lihaa, jota voit syödä aina kun olet nälkäinen nälkäsi sammuttamiseksi. Ja puhdasta vettä tarvitaan aina, kun tunnet janoa. Kun sinulla on keinot hankkia nämä kaksi omaisuutta, sinulla on kaksi suurta huolenaihetta pois tieltä. Ja resursseista puhuttaessa tarvitset myös paljon puuta tukikohdan rakentamiseen. Varmista siis, että voit käyttää näitä asioita heti, kun tarvitset niitä.
  • Varaa alue: Vaikka perustasi saattaa olla aluksi pieni, saatat haluta laajentaa sitä. Joten tukikohdan asettaminen paikkaan, jossa on kaltevuus, voi saada sinut tekemään paljon korjauksia. Varmista siis, että voit asettaa tukikohdan tasaiselle alustalle, jossa voit helposti laajentaa sitä.
  • Vältä rantoja ja lumisia alueita: Näillä paikoilla ei vain ole resursseja. Mutta paikka, jossa on paljon lunta, saa sinut myös kylmäksi. Joten vaikka se saattaa näyttää hyvältä visuaalisesti. Selviytymisen kannalta sekä rannoilla että lumisilla vuorilla ei ole niin paljon tarjottavaa kuin muilla alueilla.
  • Suunnittele puolustuksesi: Tämän pelin mutantit voivat kiivetä puihin. Puutalot eivät siis ole vaihtoehto tukikohtaksi. Mutta jopa maalla on erilaisia ​​vihollisia, jotka voivat hyökätä kimppuun. Määritä sitten tiedosto naulattu puolustusmuuri voi auttaa sinua. Ja jos pystyt perustamaan tukikohtasi korkealle alueelle, sinulla on toinen etu puolustuksessasi.

Tämä kattaa tämän oppaan kolmesta parhaasta paikasta rakentaa tukikohta Sons of the Forestissa ja huomioitavia asioita. Koska puhumme perusasioista, sinun pitäisi löytää myös hyödyllisiä oppaitamme kuinka luoda kohteita ja parhaat aseet alussa käytettäväksi. Ja jos tarvitset muuta apua tähän peliin, tutustu meidän Metsän lapset osio.

Table
  1. Parhaat tukikohdat Sons of the Forestissa
    1. Ota huomioon, kun rakennat tukikohtaasi Sons of the Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up