Metsän lapset: kuinka rakentaa teltta helposti

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee oppia Sons of the Forestissa, on teltan rakentaminen. Teltan avulla voit tallentaa edistymisesi. Ja selviytymispelissä voit helposti menettää kaikki keräämäsi aseet tai esineet. Joten pelaaminen ilman säännöllistä säästämistä on iso ei, ellet aseta itsellesi jonkinlaista haastetta. Joten tässä on lyhyt opas teltan tekemiseen Sons of the Forestissa ja kuinka sitä käytetään.

Table
 1. Kuinka tehdä teltta Sons of the Forestissa
  1. Kuinka käyttää telttaa

Kuinka tehdä teltta Sons of the Forestissa

Tarvitset vain pressun ja kepin rakentaaksesi telttasi Sons of the Forestissa. Vaikka ne eivät ehkä vaikuta kovin hyödyllisiltä pelkästään ulkonäön vuoksi, ne ovat itse asiassa yksi pelin tärkeimmistä rakenteista. Et vain sinä tallenna edistymisesi pelistä heidän kauttaan. Mutta ne ovat myös tottuneet nukkumaan. Tästä on hyötyä, kun olet väsynyt ja tarvitset lepoa. Sen luontiprosessi on hyvin yksinkertainen:

 • Paina näppäimistön I avataksesi varastosi.
 • Oikeasta yläosasta löydät pressun.
 • Napsauta hiiren vasenta painiketta ja varusta se.
 • Aseta se nyt vain mihin tahansa maahan.
 • Ota sitten tikku ulos ja käytä sitä missä tahansa pressun kulmassa.
 • Tämä tekee telttasi perus.
 • Telttasi muoto muuttuu käyttämiesi pressujen tai tankojen lukumäärän mukaan. Voit myös katsoa ohjekirjaasi, jos et ole varma kuinka tehdä sellainen.

  Kuinka käyttää telttaa

  Kuten edellä mainittiin, verholla on vain kaksi käyttötarkoitusta. Nukkumaan ja pelastamaan pelin. Kun seisot sen vieressä, saat kaksi painiketta vuorovaikutukseen. Levykekuvakkeella varustettu levy on pelin tallentamista varten, paina E tehdäksesi niin. Ja toinen kuukuvakkeella on silloin, kun haluat nukkua, paina sitä varten Z. Tämä kattaa tämän oppaan teltan tekemisestä Sons of the Forestissa ja kuinka sitä käytetään. Vaikka pelin tallentamisen tietäminen on tärkeää, se ei ole vielä kaikki. Kannattaa myös tutustua oppaaseemme kuinka puolustaa tukikohtaasi. Tai miten voit tappaa valtameren hain TO ota ase. Ja jos tarvitset lisäapua tämän pelin muihin aiheisiin, muista tarkistaa meidän Metsän lapset osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up