Kuinka saada kallot Sons of the Forestissa (sijainti ja käyttötarkoitukset)

Etsitkö hanki kalloja Children of the Forestissa? Jos kyllä, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Kun selviät metsässä, jokainen esine, jonka voit noutaa, on hyödyllinen. Samoin kallon omistaminen osoittautuu hyödylliseksi jollain tai toisella tavalla. Kuten useimmat muut esineet, kallo ei kuitenkaan ole helposti saatavillasi. Joten mitä voit tehdä saadaksesi tämän työkalun käsiisi? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Metsän lasten pääkallojen sijainti

Suoraan sanottuna kalloja on hajallaan ympäri saarta. Sitä löytyy pinnan yläpuolelta ja myös maan alla luolissa. Koska kartta on melko suuri, saatat olla todella vaikeaa katsoa tiettyä sijaintia. Jokaisella esineellä, mukaan lukien Sons of the Forestin kallot, on kuuma paikka, josta sitä löytyy runsaasti. Tarkkuuden vuoksi voit löytää pääkallot oikein luolassa, joka sijaitsee kartan länsipuolella.

Kun saavut tähän paikkaan, mene luolaan läpi ohuiden seinien välisen raon. Varmista, että sinulla on taskulamppu mukanasi, sillä luola on sisältäpäin pimeä. Toinen tapa saada kalloja Sons of the Forestissa on ottaa ne ruumiista ja polttaa se. Poista vain pää vartalosta kirveen avulla. Voit myös sytyttää sen muuntaaksesi sen kalloksi. Voit sitten varustaa sen pelottamaan C*nnibalit. Lisäksi voit käyttää sitä tehdä kallolamppuja tai muihin koristetarkoituksiin.
Lue myös | Kuinka viljellä ja käyttää luita Sons of the Forestissa
Tämä kattaa kaiken kallon hankkimisesta Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Metsän lapset oppaita Relow Gamesissa.

Table
  1. Metsän lasten pääkallojen sijainti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up