5 parasta peliä, kuten Sons of the Forest

Helmikuun 2023 lopulla julkaistusta Sons of The Forestista on tullut kehittäjien Endnightin kriitikoiden ylistämä nimike. Peli ylitti kaikki edeltäjänsä The Forestin asettamat odotukset tulla yhdeksi vuoden parhaista peleistä tähän mennessä. Mutta kaiken hyvän on loputtava, eikä SoTF ole erilainen. Kun odotat päivityksiä ja lisäosia, katsotaanpa viittä parasta peliä, kuten Sons Of The Forest.

Table
 1. 5 parasta peliä, kuten Sons of Forest
  1. Metsä
  2. Ruoste
  3. Minecraft
  4. Murtunut syvälle
  5. Merenalainen

5 parasta peliä, kuten Sons of Forest

Metsä

Jos pidät jatko-osasta ja sen oudosta sekoituksesta selviytymistä ja kauhua, katso alkuperäistä hittiä The Forest. Vuoden 2014 peliä pidetään yhtenä genrensä parhaista yksityiskohtaisten ympäristöjen, haastavan taistelun ja hauskan rakennusmekaniikkansa ansiosta. Metsä onnistuu luomaan pelon ilmapiirin, joka pakottaa pelaajat valitsemaan taistelun tai pakenemisen välillä. Kaikki tämä ja paljon muuta tekevät The Forestista pakollisen pelin kaikille selviytymiskauhupelien faneille.

Ruoste

Mikä voisi olla pelottavampaa kuin Sons of The Forestin kannibaali? Online-moninpeli. Rust heittää pelaajansa syvälle, jossa heidän on käytettävä kaikkia taitojaan ja järkeään torjuakseen muita pelaajia. Pelin pääsilmukka, jossa kerätään puita ja kiviä ja luodaan laitteita, joita voidaan sitten käyttää muiden harvinaisten luonnonvarojen etsimiseen, ei koskaan epäonnistu. Peli tuottaa eniten tyydytystä, kun vihdoin alkaa valloittaa luonto. Mutta Rustin tärkein vetonaula on aina sen online-moninpeli omistautuneen fanikunnan ansiosta. Rustissa muiden pelaajien kesto on pelin paras ominaisuus, emmekä voi suositella sitä tarpeeksi.

Minecraft

Mist√§ kaikki alkoi, Minecraft on yht√§ hauska ja kekseli√§s vuosikymmen julkaisunsa j√§lkeen. Pelin askartelu- ja ry√∂stelyj√§rjestelm√§ on vertaansa vailla, sill√§ pelaajien k√§ytett√§viss√§ on satoja esineit√§ ja yhdistelmi√§. Minecraftin ainutlaatuiset viholliset, erilaiset biomit ja satunnaisesti luodut kartat pit√§v√§t pelin tuoreena ja n√§enn√§isen loputtomana. Se mit√§ pelist√§ puuttuu kauhu, se korvaa kiistattoman vieh√§tyksen ja hauskuuden, joka s√§√§nn√∂llisten p√§ivitysten ansiosta on aina tuoretta. Intohimoinen modaajayhteis√∂ tarjoaa faneille tuntikausia ilmaisia ‚Äč‚Äčmodeja, jotka parantavat ydinpelej√§. Minecraft on todella peli kaiken ik√§isille.

Murtunut syvälle

Törmääminen syrjäiselle saarelle, joka on jätetty omiin käsiin, on yksi harvoista asioista, joita Stranded Deep ja Sons of The Forest yhdistää. Mutta jos metsä SoTF:ssä on pelaajan pääeste, loputon valtameri on vihollisesi Stranded Deepissä. Resurssien hallinta ja yrittäminen rakentaa tietä vapauteen on pelin tärkein silmukka. Stranded Deep onnistuu pitämään asiat tuoreina monimutkaisen askartelujärjestelmän ja pienen mutta tehokkaan vihollislistan avulla. Se mitä pelistä puuttuu tarinassa ja tarinassa, se korvaa uskollisen omistautumisensa realismille ja tunnelmalle.

Merenalainen

Tämän listan suosituin peli pitkään aikaan, Subnautica on jokaisen selviytymiskauhugenren fanin pakko pelata. Ainoa selviytyjä törmänneestä avaruusaluksesta vieraassa valtameressä, pelaajat syöksyvät päätä myöten anteeksiantamattoman meren pimeisiin syvyyksiin. Peli luo jatkuvan kauhun ja juonittelun ilmapiirin, joka valloittaa pelaajan kuin itse valtameri. Meren syvyyksien tutkiminen ja sen monien vieraiden asukkaiden tarkkailu on silloin, kun Subnautia tulee omikseen. Tämä on listamme viidestä parhaasta pelistä, kuten Sons of The Forest. Tutustu oppaaseemme osoitteessa Kaikki viholliset Metsän lapset ja enemmän Opastaa Metsän Lapset täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up