5 parasta kuuloketta Escape From Tarkoville

Ääni on erittäin tärkeä osa videopelejä. Varsinkin jos pelaat kovaa, hyperrealistista sotilasampujaa, kuten Escape from Tarkov. Koska pelissä ei ole näytöllä olevia tietoja, kuten HUD, äänimerkkien kuunteleminen on ainoa tapa määrittää vihollisesi sijainti. Jotta saat kaiken irti pelikokemuksestasi, tarvitset hyvät kuulokkeet. Joten jos aiot ostaa uudet kuulokkeet, tutustu luetteloomme parhaat kuulokkeet Escape from Tarkovista.

Table
 1. 5 parasta kuuloketta Escape from Tarkovista
  1. Logitech G Pro X Wireless
  2. Razer Black Shark V2
  3. HyperX Cloud Stinger 2
  4. HyperX Cloud Alpha
  5. Astro A50

5 parasta kuuloketta Escape from Tarkovista

Huomaa, että pelissä on pelin sisäiset kuulokkeet, joilla on erilaisia ​​vaikutuksia ääneen. Tämä opas sisältää parhaat todelliset kuulokkeet, joita voit käyttää tämän pelin pelaamiseen. Se sanoi, tässä on luettelomme:

 • Logitech G Pro X Wireless
 • Razer Black Shark V2
 • HyperX Cloud Stinger 2
 • HyperX Cloud Alpha
 • Astro A50

Logitech G Pro X Wireless

Jos pidät langattomista kuulokkeista langallisten kuulokkeiden sijaan, sinun kannattaa tutustua Logitech G Pro X Wirelessiin. Siinä on pehmustetut korvakupit, joissa on memory foam -korvatyynyt, joten voit käyttää sitä mukavasti pitkiä aikoja. Lisäksi se on päällystetty melua estävällä keinonahalla ulkoisten häiriöiden välttämiseksi. Äänestä puhuttaessa, sitä on parannettu 7.1-objektipohjaisella tilaäänellä, joka antaa sinulle sijainti- ja etäisyystietoisuuden, mikä helpottaa vihollisten jäljittämistä. Siinä on myös jopa 20 tunnin akunkesto, joten voit olla huoleton pitkien pelisessioiden aikana. Shroud käyttää myös tätä visiiriä tuhotakseen pelaajia Escape from Tarkovissa.

Razer Black Shark V2

Razer on tuttu nimi pelialalla, ja kaikista oikeista syistä. Blackshark V2:ssa on erinomainen äänentoisto, kevyt ja mukava runko sekä alhainen latenssi kilpailukykyiseen pelaamiseen. Korvatyynyt on valmistettu viilentävästä geelillä täytetystä muistivaahtomuovista korkean mukavuuden takaamiseksi. Se myös vähentää puristusvoimaa tehden siitä ihanteellisen silmälasien käyttäjille. Vasemmasta kupista löydät äänenvoimakkuuden säätimen, joka napsahtaa sisään 50 %:n pisteen jälkeen, mikä helpottaa äänenvoimakkuusasteikon määrittämistä. Siinä on myös mikrofonin mykistyskytkin ja mikrofoni on irrotettavissa.

HyperX Cloud Stinger 2

Jos etsit edullisia pelikuulokkeita, sinun kannattaa tutustua HyperX Cloud Stinger 2:een. Se tarjoaa selkeän ja tasapainoisen äänen DTS Headphone X Spatial Audio -ominaisuuden ansiosta. Sinun ei tarvitse huolehtia mukavuudesta, koska se ei pidättele sinua. Korvatyynyt on valmistettu muistivaahtomuovista ja päällystetty pehmeällä keinonahalla, joka antaa niille ensiluokkaisen tuntuman. Joten jos et halua kuluttaa liikaa kuulokkeisiin, tämä on paras valinta.

HyperX Cloud Alpha

HyperX:n Cloud Alpha on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on edelleen yksi markkinoiden parhaista pelikuulokkeista. Tämä johtuu sen vahvasta ja tukevasta mutta mukavasta rakenteesta ja hämmästyttävästä äänenlaadusta. Monet e-urheilussa käyttävät kuulokkeita, ja ne ovat parhaat kuulokkeet kilpailevien pelien Escape from Tarkov, CS:GO ja muiden pelaamiseen. Tämän kuulokkeen melunvaimennus on erinomainen, ja se poistaa ei-toivotun melun.

Astro A50

Jos aiot tuhlata kuulokkeita, et voi mennä pieleen Astro A50:n kanssa. Rakennuslaatu on ensiluokkaista: irrotettavat magneettiset korvatyynyt, vankka rakenne ja erittäin mukava istuvuus. Toinen hieno ominaisuus on langattomat latausasemat, jotka voivat synkronoida käyttämäsi konsolin mukaan. Mutta koska aiot pelata Escape from Tarkovia, puhutaanpa äänenlaadusta. Kuulokemikrofoni osuu raikkaiden korkeuksien ja raskaan pohjan väliin. Tämän ansiosta on erittäin helppo erottaa pelin yksityiskohdat, kuten askeleet, aseäänet ja paljon muuta. Kuulet jokaisen vihollisesi tuottaman äänen ja huomaat ne helposti. Tämä täydentää luettelomme parhaista kuulokkeista Escape from Tarkov -pelaamiseen. Jos aiot päivittää GPU:si, muista tarkistaa meidän Täysi arvostelu RTX 4070:stä meidän Laitteisto-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up