5 parasta Netherite-panssarin lumoa Minecraftissa

Netherite Armor on yksi tehokkaimmista vaihteista, joita voit omistaa Minecraftissa. Kuitenkin auttaaksesi panssaria saavuttamaan täyden potentiaalinsa, sinun on käytettävä pelin parhaita loitsuja. Auttaaksemme sinua luomaan parhaan panssarirakenteen, olemme luoneet tämän oppaan kaltaisillesi pelaajille. Tässä ovat Minecraftin Netherite-panssarin parhaat lumoukset.

Table
 1. 5 parasta Netherite-panssarin lumoa Minecraftissa
  1. tuhoutumaton
  2. Suojaus
  3. Tulipalon sammutus
  4. Putoava höyhen
  5. Syvyysjuoksut

5 parasta Netherite-panssarin lumoa Minecraftissa

Ennen kuin aloitamme, huomaa, että alla olevaa luetteloa ei ole järjestetty mihinkään tiettyyn järjestykseen. Tämä on kokoelma loitsuja, jotka ovat mielestämme ehdottomasti pelin parhaita. Pidemättä puhetta, tässä se on:

tuhoutumaton

Vaikka useat Minecraft-pelaajat käyttävät sitä yleisesti, tämä loitsu on silti vahva. Pidentää panssari käyttöikää. Parasta tässä on, että voit käyttää tätä loitsua missä tahansa panssarikappaleessa. Koska panssarisi voi usein rikkoutua taistelujen aikana, tämä loitsu on pakollinen.

Suojaus

Suojaus on loitsu, joka vähentää aiheuttamaasi vahinkoa. Se periaatteessa lisää Netherite Armorin yleistä vahvuutta Minecraftissa. Tässä loitsussa on yhteensä neljä tasoa. Voi vähentää vaurioita jopa 64 %, jos kaikki panssarikappaleesi on lumottu Protection IV:llä. Tämä lumo voi varmasti tehdä sinusta lyömättömän!

Tulipalon sammutus

Tämä on myös yksi Netherite Armorin parhaista lumouksista, koska se vähentää tulen lähteiden aiheuttamia vahinkoja. Siitä tulee varsin hyödyllistä, kun kuljet vaarallisen helvetin ulottuvuuden, kuten Alankomaiden. Oletetaan, että putoat laavaan tai palovahinkoja aiheuttavien väkijoukot hyökkäävät, palosuojaloitsu pelastaa sinut. Siinä on yhteensä neljä tasoa ja voit käyttää sitä missä tahansa panssarikappaleessa, josta pidät.

Putoava höyhen

Kuten nimestä voi päätellä, Feather Falling vähentää pelaajan tavallisesti saamia pudotusvaurioita. Tämä loitsu soveltuu saappaisiin ja suojaa sinua kuolemalta vakavien putoamisvaurioiden jälkeen. Loitsu voi aiheuttaa sinulle enintään 48 % putoamisvaurion Feather Falling IV:n käytön aikana.

Syvyysjuoksut

Tämä loitsu lisää liikenopeuttasi veden alla. Depth Strideria voidaan käyttää vain saappaissa. Siinä on yhteensä kolme tasoa, joissa viimeisellä tasolla voit uida yhtä nopeasti kuin kävelisit kuivalla maalla. Vähentää myös nopeutta, jolla virtaava vesi työntää soitinta paikallaan. Tämä tiivistää luettelomme Minecraftin parhaista Netherite-panssarilouhoista. Lisää Minecraft-vinkkejä ja temppuja löydät joulukuusen tekemisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up