Kuinka löytää Zvezdochkan sijainti atomisydämessä

Atomic Heart tarjoaa hyvän lähitaistelun useilla erilaisilla lähitaisteluaseilla, yksi tällainen lähitaisteluase on Zvezdochka, mutta miten löydät sen sijainnin? Atomic Heartilla on ainutlaatuinen taidetyyli, joka näyttää saaneen inspiraationsa Bio-Shockista. Tämä tyyli heijastuu myös hänen esineisiinsä ja erityisesti hänen aseisiinsa. Ainutlaatuisten ja yksityiskohtaisten aseiden ansiosta haluat saada kaikki mahdolliset aseet. Katsotaanpa, mistä löydät Zvezdochkan ja kuinka se tehdään.

Kuinka löytää Zvezdochkan sijainti Atomic Heartissa

Ennen kuin pääset Zvezdochkan sijaintiin Atomic Heartissa, tiedä, että aluksi sinun on löydettävä hänen suunnitelmansa. Vasta kun olet saanut suunnitelman, voit luoda ja käyttää sitä. Näin saat suunnitelman:

 • Breath of Fresh Air -tehtävän aikana, Etsi punainen hirsitalo poistuttuasi Vavilov-kompleksista.
 • Mene punaiseen hirsitaloon ja ohittaa robotit toiseen kerrokseen.
 • Käänny vasemmalle toisessa kerroksessa ja etsi parveketällä parvekkeella on rintakehä.
 • Avaa arkku ja ryöstä se Zvezdochka projekti.
 • Sinulla on nyt suunnitelma Zvezdochkan valmistukseen. Et kuitenkaan voi luoda sitä vielä, koska tarvitset tarvittavat resurssit.

  Kuinka tehdä Zvezdochka

  Tässä on lueteltu kaikki esineet, joita tarvitset Zvezdochkan luomiseen saatuaan sen suunnitelman sen sijainnista Atomic Heartissa:

  • 155 metalliosaa
  • 19 suprajohdetta
  • 15 kemiallista materiaalia

  Näiden resurssien hankkimisen ei pitäisi olla vaikeaa, se on vain ajan kysymys. Sinun pitäisi hankkia nämä tavarat kaikista yleisistä ryöstöpaikoista, joten varmista, että jatkat ryöstelyä tutkiessasi. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Zvezdochkan sijainnin löytämisestä Atomic Heartissa. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten parhaat lähitaisteluaseet pelin alussa JA kuinka varustaa taitoja atomisydämissä.

  Table
  1. Kuinka löytää Zvezdochkan sijainti Atomic Heartissa
   1. Kuinka tehdä Zvezdochka

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up