Absurdi sanapeli: kuinka pelata?

Jos olet Wordlen kaltaisten arvauspelien suuri fani, sinun kannattaa kokeilla Absurdlea. Kehittäjä qntm:n mukaan Absurdle on a Ristiriitainen wordle versio. Tämä peli on kuitenkin paljon helpottavampi, koska arvauksia on rajattomasti, toisin kuin Wordle. Jos aiot pelata tätä peliä, muista lukea tämä opas kerran. Se esittelee vaiheet pelata absurdia.

Table
 1. Kuinka pelata absurdia? (Säännöt)
  1. Ovatko Wordle ja Absurdle sama asia?
  2. Onko absurdiin lopullista vastausta?

Kuinka pelata absurdia? (Säännöt)

Näin pelaat Absurdle-sanapeliä:

 • Voit käyttää tätä linkki pelata Absurdia verkossa.
 • Tässä 5 kirjaimessa sanapelissä on 5 laattaa, joihin asetat sanan.
 • Laatan väri toimii tärkeänä vihjeenä oikean sanan arvaamiseen. Tarkoitan tässä:
  • Harmaa laatta tarkoittaa, että kirjainta ei ole sanassa.
  • Keltainen laatta tarkoittaa, että kirjain on olemassa, mutta asetettu väärään paikkaan.
  • Vihreä laatta tarkoittaa, että kirjain sopii täydellisesti sanaan.
 • Kuten edellä mainittiin, aikarajaa ei ole, joten voit kestää niin kauan kuin haluat arvata oikean 5-kirjaimisen sanan Absurdlessa.
 • Lisäksi, jos haluat vihjeen (värillisen laatan) ilman paljon vaivaa, voit napsauttaa Pelkkä arvaus -painiketta. Se kirjoittaa sinulle automaattisesti 5 kirjaimen sanan. Voit napsauttaa sitä niin monta kertaa kuin haluat, kunnes saat värillisen laatan.

Ovatko Wordle ja Absurdle sama asia?

Wordle ja Absurdle eivät todellakaan ole sama peli, koska ne molemmat eroavat muutamalla tavalla. Vaikka molemmat ovat jokseenkin samanlaisia, Absurdle antaa sinulle vapautta arvata oikean sanan. Tämä johtuu siitä, että Wordlessä arvausten määrä on rajoitettu kuuteen. Sen sijaan voit arvata oikean sanan rajoittamattoman määrän kertoja pelatessasi Absurdlea.

Onko absurdiin lopullista vastausta?

Wordlessä on vain yksi viisi oikeaa kirjainta yhdelle päivälle. Joten jos arvasit oikean vastauksen tälle päivälle, et voi toistaa sitä uudelleen. Toisaalta, Absurdlessa ei ole päivittäistä lopullista vastausta. Oikea 5-kirjaiminen sana vaihtuu joka kierroksella, joten voit pitää hauskaa niin monta kertaa kuin haluat. Tämä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Absurdlesta ja sen pelaamisesta. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Wordle oppaat hauskempaa sisältöä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up