Alustat, moninpeli ja paljon muuta (2023)

Sims 4:n julkaisun lähestyessä lähes vuosikymmentä, monet simit ja pelaajat ovat odottaneet Sims 5:tä pitkään. Vaikka se on virallisesti työn alla, EA on julkaissut useita DLC-laajennuksia The Sims 4 -peliin. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse maksaa lisää rahaa tai simoleoneja seuraavan jatko-osan myötä. Onneksi kehitysstudio Maxis on jakanut tietoja ja yksityiskohtia tästä kauan odotetusta julkaisusta Behind the Sims Summitissa. Joten tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää mahdollisesta Sims 5:n julkaisupäivästä ja kaikista peliin liittyvistä päivityksistä.

Table
  1. Sims 5:n julkaisupäivä: Milloin Sims 5 tulee ulos?
    1. Onko se online-moninpeli?
  2. Millä alustoilla Sims 5 julkaistaan?
    1. Tuleeko alustojen välinen tuki ja eteneminen?

Sims 5:n julkaisupäivä: Milloin Sims 5 tulee ulos?

Kuten kehittäjät Maxi totesi, että The Sims 5 on tällä hetkellä liian aikaista kehittämiselle. Sitten saatamme joutua odottamaan 2024 TAI alkuvuodesta 2025 The Sims 5:n julkaisupäivän ilmoitusta varten. Vaikka meillä ei ole julkaisupäivää, Maxis on jakanut työnimikkeen tai koodinimen: René projekti. Tämä nimi valittiin muistamaan sellaisia ​​sanoja kuin uusiutuminen, uudestisyntyminen ja uudestisyntyminen. Mutta on melko epävarmaa, lisätäänkö jokin osa tästä työnimestä Sims 5:een.

Kehitystiimi on kuitenkin jakanut suunnitelmansa jakaa kaikki pelin päivitykset ja kehitystyöt. Ajan myötä saamme lisää keskeneräistä työtä, Sims-sisällön takana, vilahduksia ja tutkimusmatkoja. Ja tiedätkö parhaan osan? The Sims -sarjan luova varapresidentti, Lyndsay Pearsonhän sanoi, että joukkue aloittaa Varhainen pääsy Projekti Rene pienille ryhmille ajan mittaan. Hän lisäsi myös: "Meille (Sims-kehitystiimille) on vielä aikaista, emmekä ole koskaan jakaneet tietoja peleistämme ennen kuin ne on julkaistu maailmalle."

Onko se online-moninpeli?

THE Project Renen pelijohtaja Grant Rodiektotesi, että tämä peli voi olla molempia yksinpeli JA moninpeli. Vaikka on epäselvää, kuinka se sopii Sims-pelisarjaan, on hienoa saada vihdoinkin joitakin moninpeliominaisuuksia. Rodiek sanoi myös, että Sims 5 ei tule olemaan a MMORPG:t. Hän lisäsi: ”Voit pelata yksin omilla ehdoillasi. Ja sitten taas, milloin haluat omin ehdoin, voit kutsua muita pelaamaan kanssasi." Joten on mahdollista, että Sims 5 tai Project Rene saa sen valinnaiset moninpeliominaisuudet. Voit ehkä valita yksin- tai moninpelikokemuksen välillä. Mutta tällä hetkellä ei ole aivan selvää, kuinka se toimii.

Millä alustoilla Sims 5 julkaistaan?

Vaikka kehitystiimi ei ole vielä julkistanut tätä osaa, on turvallista sanoa, että saamme Sims 5:n PC:lle. Virallinen Behind the Sims -stream osoitti, että pelaajat voivat tehdä sen vaihtaa yhdestä toiseen pc JA mobiili sujuvasti. Joten näyttää siltä, ​​​​että saamme Project Renen myös mobiililaitteille. Pelin johtaja Rodeik kertoi, että tarkoituksena on hyödyntää kunkin alustan vahvuuksia. Voisimme siis pelata tulevaa jatko-osaa PC:llä, Macilla ja mobiililaitteilla.

Konsolipelaajille on kuitenkin hieman aikaista vahvistaa tai spekuloida mitään. Tämä johtuu siitä, että Sims 4:n Xbox- ja PS-versiot on julkistettu kolme vuotta Jälkeen. Mutta älä ole pettynyt, sillä tällä hetkellä kaikki on melko vahvistamatonta. Ominaisuuksien pariteetti huomioon ottaen voisimme saada The Sims 5:n kaikille tuetuille konsoleille ja tietokoneille julkaisun yhteydessä. Muuten, olisi hienoa, jos peli ilmestyisi Nintendo Switch. Mutta se näyttää hieman epätodennäköiseltä, koska Sims 4 ei ole vielä saatavilla Switchissä. Meidän on kuitenkin odotettava, että kehittäjät vahvistavat Sims 5:n tuetut alustat ajan myötä.

Tuleeko alustojen välinen tuki ja eteneminen?

Behind the Sims -videon aikana Lyndsay Pearson vahvisti Yhteensopivuus eri alustojen ja etenemisen välillä jatko-osaa varten. Simmers voisi helposti vaihtaa eri näytöille käytön aikana sama tallennustiedosto. Pelaajien olisi erittäin mahdollista vaihtaa tietokoneesta mobiililaitteisiinsa. Se merkitsisi myös sitä, että pelikokemus ei ehkä horju tai eroa liikaa näiden kahden välillä. Esitellessään varhaisia ​​teknologiatestejä Pearson sanoi: "Kuinka voit pelata tätä peliä valitsemillasi tuetuilla laitteilla. Sama kokemus, eri näytöt”. Mutta mille tuetuille laitteille se julkaistaan, ei ole vielä julkistettu. Koska kehittäjät jakavat pelien kehityspäivitykset tiimin kanssa, varmistamme myös tämän artikkelin päivittämisen. Joten paina kirjanmerkkiä ja pysy kuulolla uusimmista Sims 5- tai Project Rene -ilmoituksista!
Voit myös katsoa koko Behind the Sims Summit -streamin alta: Tässä on kaikki Sims 5:n julkaisupäivämäärästä. Jos pidit tästä oppaasta, katso lisää oppaita erillisestä osiostamme. The Sims 4 kunnes jatko-osa ilmestyy täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up