Ammu talo Modern Warfare 2:ssa [Selitetty]

Yksi jännittävistä moodista, joka tekee paluun Modern Warfare 2:ssa, on Ampua Koti. Modern Warfare 2019 -pelissä esitelty kartta on käynyt läpi muodonmuutoksen äskettäin julkaistussa pelissä. Se on ehdottomasti yksi COD-sarjan suosituimmista pelitiloista. Jos et tiedä kuinka tämä kartta toimii, älä etsi enää. Tässä oppaassa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Shoot House in Modern Warfare 2:sta.

Ammu talo Modern Warfare 2:ssa [Explained]

Shoot House on surullisen kuuluisa siitä, että sillä on pienempi kartta MW2:ssa. Periaatteessa se on a kaatopaikka joka on täynnä kolattuja autoja, rappeutuneita rakennuksia ja ruostuvia rahtikontteja. Täällä taistelet kaikki yhdessä 6V6. Näin pienellä kartalla on vaikea pysyä poissa vastustajistasi. Tämä tekee pelistä elävämpää ja korostaa enemmän 1v1-taisteluja. Lisäksi Modern Warfare 2 -pelaajat voivat osallistua erilaisiin kartan tukemiin tiloihin, ne ovat:

  • Team Deathmatch
  • Verkkotunnus
  • Kriittinen piste
  • Tappo vahvistettu
  • Päämaja

Tämä on paras paikka pelaajille hioa taitojaan ja tulla pysäyttämättömiksi lähitaisteluissa. Eikä siinä vielä kaikki, Shoot House on myös paras paikka jauhaa naamiointia mille tahansa asellesi. Koska vihollisia kohtaat todella usein, voit kerätä paljon tapoja ja suorittaa naamiointihaasteitasi.
Lue myös: Kuinka saada kultainen naamiointi signaalille 50 Yksi asia, joka pelaajien on pidettävä mielessä, on Shoot House ei ole ilmaista pelata. Kyllä, kuulit oikein, se ei ole FTP, toisin kuin Warzone, DMZ ja jotkut muut MW2:n tilat. Sinun täytyy Osta Modern Warfare 2 voidakseen pelata tätä tilaa. Siinä kaikki, mitä meillä oli sinulle Shoot House in Modern Warfare 2:sta. Jos pidit tämän lukemisesta, pysy kuulolla Oppaat osa MW2 lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up