Anime Showdown Trello Linkit, Wiki ja Discord

Etsii Anime Showdown Linkit Trello-, Wiki- ja Discord-palvelimiin? Joten tämä opas on kaikki mitä tarvitset, ja katamme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Tässä MelonRevenue PvP -kokemuksessa voit valita eri kuuluisista animehahmoista taistellaksesi. Ja hallitaksesi minkä tahansa PvP-pelin, sinun on tiedettävä sen mekaniikka, kartta ja kaikki muut tekijät. Pelin aikana oppimisen lisäksi voit nyt tutustua hyödyllisiin sivustoihin, kuten Trelloon, oppiaksesi ne etukäteen. Ja auttaaksemme sinua, luettelemme kaikki hyödylliset Anime Showdown -linkit.

Anime Showdown Trello Link

Tässä on virallinen Trello-linkki Anime Showdowniin:

Mikä on Anime Showdown Trello Link?

Trello on ohjelmisto, jolla voit luoda digitaalisia ilmoitustauluja jakaaksesi uusinta tietoa tietystä aiheesta. Auttaakseen uusia pelaajia ja pitämään vanhat pelaajat ajan tasalla, Roblox-kehittäjät luovat Trello-kortteja, joissa on kaikki tiedot pelistä. Anime Showdown Trello -linkki sisältää:

 • Johdatus taisteluun
 • Kolikot
 • Jalokivet
 • Hymiöt
 • Skinit
 • Pelitila
 • Elo järjestelmä
 • Tarrat

Sen lisäksi se sisältää myös kartta- ja hahmotiedot. Tämä auttaa sinua oppimaan hahmojen hyökkäykset ja liikkeet ennen peliin aloittamista.

Wiki linkki

Valitettavasti tätä kirjoitettaessa Anime Showdown Wiki -linkkiä ei ollut olemassa. Mutta päivitämme tämän oppaan heti, kun se on saatavilla.

Anime Showdown Discord -palvelinlinkki

Tässä on virallinen linkki Anime Showdown Discord Serverille: Jos olet aktiivinen pelaaja, sinun täytyy liittyä Discord-palvelimeen. Täällä voit tavata ja olla vuorovaikutuksessa pelaajien kanssa, jotka jakavat intohimosi pelaamiseen. Voit myös keskustella heidän kanssaan jakaaksesi hauskoja kokemuksiasi. Toinen palvelimen osana olemisen etu on, että saat uusimmat päivitykset pelistä. Olipa kyse uusista korjauspäivitysmuistiinpanoista tai palvelimen sammutustiedoista, saat ne täältä. Tämä kaikki on meiltä Anime Showdown Trello Linkissä, Wikissä ja Discord Serverissä. Kun olet täällä, muista tarkistaa Ohje koodeihin saadaksesi ilmaisia ​​palkintoja.

Table
 1. Anime Showdown Trello Link
  1. Mikä on Anime Showdown Trello Link?
 2. Wiki linkki
 3. Anime Showdown Discord -palvelinlinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up