Apex Legends: Mitä ovat orientaatioottelut?

Apex Legends on juuri aloittanut uuden kauden 16: Revelry fanien iloksi ympäri maailmaa. Uusi kausi tuo mukanaan massiivisia uudistuksia luokkajärjestelmään lisäämällä ainutlaatuisia etuja jokaiselle luokalle. Uuden aseen kanssa Nemesis peli esitteli myös uusia pelitiloja. Tässä on lyhyt opas siitä, mitä Orientation-ottelut ovat Apex Legendsissä.

Table
  1. Mitä ovat orientaatioottelut Apex Legendsissä?
    1. Suunnistusotteluiden jälkeen

Mitä ovat orientaatioottelut Apex Legendsissä?

Suunnistusottelut ovat uusi pelitila, joka toimii a opetusohjelmia pelaajille, jotka ovat vasta aloittamassa Apex Legendsiä. Kun olet suorittanut perusopetuksen, jonoon suuntautumispeliin saadaksesi todellisen tuntuman siitä, millaisia ​​​​tavalliset Apex-ottelut ovat. Suunnistusottelut voidaan asettaa jonoon yksin tai ystävien kanssa, ja ne ovat enimmäkseen läsnä Tekoäly robotti mutta voit myös tavata muita uusia pelaajia kuten sinä. Nämä ottelut ovat loistava tapa tutustua erilaisiin karttoihin ja samalla tottua nopeisiin reflekseihin, joita tarvitaan kilpailemaan oikeissa otteluissa. Nämä pelit on lisätty peliin, jotta uudet pelaajat voivat pelata kaikkia pelejä 22 merkkiä pelissä. Jokainen jakautuu neljään luokkaan ja on räätälöity sopimaan tiettyyn rooliin jokaisessa joukkueessa. Kokeile jokaista hahmoa löytääksesi pelityyliisi parhaiten sopivan hahmon. Kun olet jatkuvasti viiden parhaan joukossa tai ensimmäisellä sijalla muutamassa orientaatioottelussa, sinun pitäisi olla valmis pelaamaan oikeita otteluita muiden kilpailevien pelaajien kanssa.

Suunnistusotteluiden jälkeen

Suunnistuspelien pelattuaan pelaajat voivat kokeilla näitä pelitiloja

  • Taistelu kuninkaallinen- Ryhdy joukkoon ystäviä tai tuntemattomia taistelemaan karttojen yli, kunnes yksi joukkue saavuttaa lopun. Sitä voidaan soittaa Duo- tai Trio-tilassa.
  • Sijoitettu liiga– Trio-mode Battle Royale, jossa ansaitset arvon ja kilpailet samanarvoisia pelaajia vastaan, kunnes jäljellä on vain yksi joukkue.
  • Team Deathmatch– Kaksi kuuden pelaajan joukkuetta taistelee, kunnes yksi pelaaja saavuttaa ensin 50 tappoa.

Siinä kaikki, mitä sinun tulee tietää Apex Legendsin orientaatiootteluista. Lue lisää Apex Legends -oppaat saadaksesi lisää vinkkejä Relow Gameista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up