Atomic Heart: FOV:n muuttaminen PC:llä

Atomic Heartin julkaisun myötä monet pelaajat ihmettelevät, miten se tehdään muuttaa näkökenttää PC:llä. Jos olet myös yksi heistä, olet oikeassa paikassa. Tässä ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä näytät vanhempi upseeri nimeltä Sergei Nechaev. Sinun tehtäväsi on käsitellä roistorobotteja ja biomekaanisia kokeita laitoksessa 3826. Pelissä on julmia vihollisia ja valtava valikoima aseita. Joten on aina parasta, että sinulla on säädettävä näkökenttä, ja tämä opas kertoo, kuinka se tehdään.

Table
 1. Kuinka muuttaa Atomic Heart FOV PC:llä
  1. Koska FOV-liukusäädin ei sisälly Atomic Heartiin

Kuinka muuttaa Atomic Heart FOV PC:llä

Atomic Heartilla ei ole omaa FOV-liukusäädintä, joten et voi muuttaa sitä pelissä. Tämä on ollut suuri pettymys pelaajille kaikkialla maailmassa. On kuitenkin olemassa kiertotapa, ja selitämme sen yksityiskohtaisesti. Jos haluat muuttaa FOV:ksi Atomic Heart, lataa tiedosto Virheetön laajakuva ohjelmisto tietokoneellesi. Skannaa sitten pelit ja valitse Atomic Heart. Sieltä löydät vaihtoehdon FOV:n vaihtamiseen. Auttaaksemme sinua sisällytämme alla esittelyn:

 • Mene Virheetön laajakuvasivusto ja lataa asennustiedosto.
 • Aloita asennusprosessi verkkotunnukselle asentaa tämä ohjelmisto.
 • Tuoda markkinoille Virheetön laajakuva asennuksen jälkeen.
 • Valikossa klo vasen, vieritä alas kohtaan Atomic Heart e klikkaus sen päällä.
 • Sitten alla FWS-laajennukset, klikkaa peliä.
 • Korjaa Näkökentän liukusäädin tarpeidesi mukaan.
 • Käynnistä peli Flawless Widescreen -ohjelmistolla käynnissä taustalla.
 • Koska FOV-liukusäädin ei sisälly Atomic Heartiin

  Näkökentän liukusäädin on vakiona useimmissa FPS-peleissä, joten pelaajat voivat säätää sitä mielensä mukaan. Joten hänen poissulkemisensa Atomic Heartista on harmittanut monia pelaajia. Selittääkseen tämän Mundfishin kehittäjät sanoivat niin Pelissä on jo korkeampi FOV kuin muissa peleissä. PC-yhteisö on löytänyt ratkaisun. Valitettavasti PS:n ja Xboxin kaltaisten konsolien omistajat eivät voi muuttaa sitä. Siinä kaikki, kuinka Atomic Heart FOV:ta muutetaan PC:llä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka käyttää skanneriamuista vierailla meillä Videopelioppaat -osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up