Atomic Heart: Kuinka poistaa HAWK-järjestelmä käytöstä

Tappajarobotit ja kommunismi, mitä ei pidä rakastaa Atomic Heartissa? Pelaajat voivat matkustaa vaihtoehtoiseen vuoteen 1955, jossa Neuvostoliitto on kehittänyt robottiteknologiaa. Peli on täynnä toimintaa täynnä ainutlaatuisia vihollisia ja haastavia pomotaisteluja. Palapelit ja tutkiminen ovat iso osa peliä, mutta avoin maailma voi olla julma. Onneksi siihen on ratkaisu. Katsotaanpa, kuinka HAWK-järjestelmä poistetaan käytöstä Atomic Heartissa.

Kuinka poistaa HAWK-järjestelmä käytöstä Atomic Heartissa

Joka kerta kun saavutat rakenteen pinnan, sinua ympäröivät viholliset. Valvontakamerat ympäröivät koko alueen ja etsivät sinua. Kun ne on aktivoitu, hyökkäysdrooneja ja robotteja liikkuu ylitsesi. Kaikkien näiden koneiden tuhoaminen on turhaa paikallisesta tornista lähetettyjen korjausdroneiden ansiosta. Tämä on HAWK-järjestelmä. Ainoa tapa pysäyttää silmukka on poistaa HAWK-järjestelmä käytöstä. Tämä taito on avattu kiitos Isoäiti Zima joka antaa sinulle koodin, kun pääset ulos Vavilov-kompleksista. Kun saavutat tämän pisteen pelissä, voit ottaa HAWK-järjestelmän käytöstä seuraavasti.

  • Etsi paikallinen HAWK-kamerajärjestelmä.
  • Käytä kameraa avaamaan oven lukitus Välitysasemat HAWK maassa.
  • Mene releasemaan ja käytä terminaalin ohjaimia.
  • Valitse Ylikuormitusrele vaihtoehto.

Tämä sammuttaa kaikki robotit ja droonit alueella joksikin aikaa. Nyt voit tutustua alueeseen pelkäämättä turvakameroita tai peltimiehiä. Nämä ovat vaiheet, joilla voit poistaa HAWK-järjestelmän käytöstä Atomic Heartissa. Tutustu oppaaseemme osoitteessa Parhaat varhaisen pelin lähitaisteluaseet ja enemmän Atomic Heart -oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up