Auton virheen korjaaminen Atomic Heartin johdantotehtävässä

On kulunut vain pari tuntia Atomic Heartsin julkaisusta, ja pelaajat ovat jo kohdanneet virheen. Tässä tapauksessa pelaajat juuttuivat esittelykohtaukseen eivätkä päässeet sisään autoon. Sen sijaan se näytti kehotteen - Saatavilla pelin täysversiossa. Kummallista kyllä, tämä virhe tapahtui enimmäkseen niille, jotka pelasivat tätä peliä Xbox Game Passilla. Mutta mitä voimme tehdä tämän virheen korjaamiseksi? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää tästä Atomic Heart -bugista ei anna sinun päästä autoon.

"En pääse ohi johdannosta" elokuvassa Atomic Heart Fix - Car Glitch

Esittelytehtävän aikana sinun on astuttava turbiiniin (autoon). Tämä sarja on kuitenkin buginen useimmille pelaajille, mikä pilaa kaiken hauskanpidon. Erään keskusteluketjun mukaan reddit, pelin uudelleenkäynnistys korjasi tämän virheen.

Haluan vain kertoa, että useimmat pelaajat, jotka muuttivat alueen Uuteen-Seelantiin, ovat kohdanneet tämän virheen. Koska useimmat pelit ovat saatavilla Uuden-Seelannin alussa, pelaajat käyttävät usein tätä temppua. Tämän tempun käyttäminen avasi heille asennuspainikkeen. Reddit-käyttäjä, iWizardB käytti tätä menetelmää saadakseen varhaisen pääsyn Atomic Heartsiin. Tämä käyttäjä pystyi pelaamaan peliä, mutta häntä vaikeutti myös bugi, joka esti häntä pääsemästä autoon. Joten jos olet aiemmin asentanut pelin tällä temppulla, käynnistä Xbox-sovellus uudelleen. Lataus jatkuu uudelleen ja toivottavasti korjaa tämä johdatusvirhe Atomic Heartissa. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy johdantovirheeseen, joka ei anna sinun päästä autoon Atomic Heartissa. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Videopelioppaat Osiossa lisää pelisisältöä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up