Avatar Generations Tier List: Kaikki hahmot paremmuusjärjestykseen

Oletko etsimässä Avatar Generationsin parhaat hahmot, niin tämä tasoluettelo on kaikki mitä tarvitset. Tässä tiimipohjaisessa RPG-mobiilipelissä koet uudelleen joitain klassisia hetkiä Nickelodeon-televisiosarjasta, Avatar: The Last Airbender. Koska siinä on vuoropohjainen taistelumekaniikka, on tärkeää, että tiimissäsi on vahvoja hahmoja. Ketkä kuuluisan "Gaangin" jäsenet ovat tiimissäsi? Tämä opas luokittelee kaikki tämän pelin hahmot parhaasta huonoimpaan.

Table
 1. Avatar Generations Tier List (helmikuu 2023)
  1. S-tason hahmot
  2. A-tason hahmot
  3. Tason B hahmot
  4. C-tason hahmot

Avatar Generations Tier List (helmikuu 2023)

Kun edistyt tässä pelissä, keräät uusia hahmoja lisättäväksi joukkueeseesi. Tasoluettelomme auttaa sinua rakentamaan parhaan joukkueen suorittamaan kampanjoita kaikissa neljässä maassa.

S-tason hahmot

A-tason hahmot

Tason B hahmot

 • Jeong Jeong
 • Jep
 • Zao
 • Pakku
 • Xin Fu

C-tason hahmot

 • Gyatso
 • munkki
 • Kiwaq
 • Jiang

Jotta saat yksityiskohtaisen erittelyn tasoluettelostamme, olemme lisänneet Aangin, Irohin, Kataran ja Zukon. S taso Näillä hahmoilla on ollut valtava rooli sarjassa ja myös pelissä tehden niistä parhaita hahmoja, joista valita. The Taso A koostuu Tophista, Sokkasta, Tyrosta ja Sukista. Vaikka nämä hahmot eivät ole S-luokan tasolla, ne voivat auttaa sinua voittamaan viholliset melko helposti. Hahmot mukana Taso B he ovat Jeong Jeong, Yue, Zhao, Pakku ja Xin Fu. Nämä ovat keskikokoisia hahmoja, jotka voivat loistaa, kun ne yhdistetään vahvojen yksiköiden kanssa. Samalla kun Taso C hahmot ovat pahimpia, niitä voidaan käyttää tukena. Huomaa, että tämä tasoluettelo perustuu pelattavuutemme ja muuttuu pelaajasta toiseen. Koska taistelu tässä pelissä perustuu strategiaan, on monia tapoja voittaa vihollisesi. Lisäksi samanlaisia ​​mekaniikkoja on monia Taitotaso Ja Taidot joka vaikuttaa hahmosi valintaan. Päivitämme listaa sitä mukaa kun peliin tulee uusia hahmoja. Se on meiltä avatar-sukupolvien tasoluettelossa. Katso se, jotta saat lisäpotkua peliin Avatar-sukupolvien koodit meidän Mobiilioppaat osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up