Best Pixel Piece Fruits Level List (2023)

Pixel Piece on yksi suosituimmista Roblox-peleistä, joka on saanut inspiraationsa One Piece -animesta. Kuten muissa One Piece -peleissä, tässäkin päätavoitteesi on kerätä mahdollisimman monta paholaisen hedelmää ja olla valmis seuraavaan taisteluun. Kaikki hedelmät eivät kuitenkaan ole ilmaisia ​​ja voivat maksaa sinulle paljon rahaa pelissä. Tällä hetkellä kaikkia hedelmiä on kolmessa harvinaisuudessa, kuten yleinen, harvinainen ja myyttinen. Jos olet kerännyt muutaman, mutta sinun on vaikea sanoa, minkä kanssa sinun pitäisi valita, autamme sinua tekemään päätöksen. Avuksesi alla olemme maininneet tasoluettelon, jossa on kaikki parhaasta pahimpaan Devil Fruits syödä tai välttää Roblox Pixel Piecessä.

Luettelo Pixel Piecen parhaista hedelmistä (Devil Fruit Ranked)

Tässä tasoluettelossa olemme sijoitelleet kaikki Pixel Piece Devil Fruits -hedelmät parhaista huonoimpaan tasolle S–C. S-tason hedelmät ovat arvokkaita. Ennen kuin menemme pidemmälle, alla mainitut sijoitukset perustuvat heidän taitoihinsa, harvinaisuuksiinsa ja taitoihinsa. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

  • S taso
  • Yksi taso
  • Taso B
  • Taso C

Kuten näet Hei hei Ja Mera-Mera ne ovat pelin paras ja tehokkain paholaisen hedelmä. Uusille tulokkaille pelaajat voivat saada ilmaisia ​​hedelmiä puiden alta, jotka kuteevat 30 minuutin välein julkisella palvelimella. Ja yksityisillä palvelimilla syntymisaika on jopa 1 tunti. Huono puoli on se, että pelaajat eivät saa hedelmien syntymisilmoituksia ennen kuin he ostavat Notifierin oikealla rahalla. Toinen tapa saada hedelmiä peliin on yksinkertaisesti ostaa ne keskusportista pelin sisäisellä rahalla. Tämä kattaa kaiken parhaan Pixel Piece Fruits -tason luettelosta. Jos resurssit ovat vähissä, katso nämä Lunastettavat koodit ilmaisia ​​palkintoja ja muuta. Katso myös muut Roblox pelioppaat saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up