Birds Eye -etu MW2:sta ja Warzone 2:sta

Jokainen Warzone 2 -etu on riittävän hyödyllinen sellaisenaan. Birds Eye -etussa on kuitenkin jotain erilaista, joka tarjoaa paremman edun kokeneille pelaajille. Koska useimmat pelaajat eivät tiedä tarkalleen, miten se toimii, he ihmettelevät, onko tämä UAV Hack. Vaikka voit sanoa, että se on yksi, aiomme vain antaa sinulle käsityksen siitä, miten Birds Eye Perk toimii Warzone 2:ssa ja MW2:ssa. Kuten nimi ja virallinen kuvaus viittaavat, se antaa sinulle käsityksen vihollisen sijainnista. Se vaatii kuitenkin pelikokemusta ja kartan tuntemusta. Tämän lisäksi tämä on erityisen hyödyllistä pelaajille, jotka käyttävät Marksman- tai Sniper Rifles -kiväärejä. Tässä oppaassa selitämme hakkeroinnin tarkemmin ja näytämme, onko se todella UAV-hakkerointi.

Kuinka Birds Eye -etu toimii Warzone 2:ssa ja MW2:ssa

Edun virallisessa kuvauksessa todetaan, että minikartta on alennettu. UAV:t ja tutkasignaalit paljastavat vihollisen suunnan. Kuten selvästi näet, näin on lähellä UAV-hakkerointia koska se voi tarjota sinulle samat toiminnot. Joten se on plussa, jonka pitäisi seiso varmasti kuormassasi.
Ohjeiden ohella Birds Eye Perk Warzone 2:ssa ja MW2:ssa voi peittää enemmän aluetta kuin normaali karttanäkymä. Tämä tarjoaa suuren edun tarkka-ampujalle tai tehtävää suorittavalle henkilölle, jossa sijainti voi olla arvokas voimavara. Nyt kun sinulla on pääsy rajoittamattomiin UAV:ihin Birds Eye Perkin avulla, taistelupelisi vaaditaan niiden poistamiseksi. Monet pelaajat kuitenkin ajattelevat, että tämä huijauskoodi pilaa Battle Royale -kokemuksen. Vihollisen sijainnin tietäminen poistaa taistelun jännityksen ja tuo joukkueesi suureen etuun. Toivottavasti voimme nähdä jonkinlaista närkästystä tässä edussa pitääksemme taistelun mielenkiintoisempana. Tässä on kyse siitä, miten Birds Eye Perk toimii Warzone 2:ssa ja MW2:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme sotaalue 2 oppaat Relow Gamein avulla.

Table
  1. Kuinka Birds Eye -etu toimii Warzone 2:ssa ja MW2:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up