Bloxearn-, RblxEarth- ja Prorobux-tarjouskoodit ilmaisille Robuxille?

Etsitkö tarjouskoodeja saadaksesi ilmaisen Robuxin? Bloxearn.com, Rblx.earth ja Prorobux.com ovat joitakin niistä Robux generaattorit löydät netistä. Tämä johtaa meidät kysymykseen: onko tämä laillinen ja todellinen tapa ansaita Robuxia vai onko se huijaus? Voit tarkistaa monia asioita varmistaaksesi, onko se totta vai ei.

Voitko saada Robuxia ilmaiseksi Bloxearnilta, RblxEarthilta ja Prorobuxilta?

Kun vierailet ilmaisilla robux-generaattorisivustoilla, voit vierittää sivuston alaosaan tarkista, onko se sidoksissa Roblox Corporationiin vai ei. Voit myös nähdä hyväksyvätkö viralliset Roblox-sosiaaliset kanavat nämä sivustot vai eivät. Kuten näette, he eivät ole sidoksissa viralliseen lähteeseen, mikä tarkoittaa, että he eivät saa maksaa mistään ilmaisista Robuxista. Käytä siis sitä vain omalla vastuullasi.
Useimmissa tapauksissa saatat päätyä tekemään mitä he pyytävät (täytä kyselyjä, lataa sovelluksia, pelaa pelejä jne.), ja he voivat antaa sinulle koodin lunastamista varten. Mutta et silti saa Robuxia tilillesi. Varmista, ettet anna käyttäjätunnustasi ja salasanaasi, sillä näin he voivat käyttää tiliäsi. Koska Robux on Robloxin virtuaalinen valuutta, on olemassa joitain todellisia tapoja saada se:

  • Ostamalla sen kanssa oikeaa rahaa virallisten mobiili-, selaim- ja Xbox-sovellusten kautta.
  • Tilit, joilla on tilaus, saavat a Palkka Robux.
  • Tilit, joilla on tilaus, voivat myydä paitoja ja housuja tämä auttaa sinua ansaitsemaan Robuxia voittoprosentin kautta.
  • Jos sinä luoda kokemus ja tulla suosituksi, voit ansaita myös Robuxia.

Joten yllä olevien kohtien perusteella ei ole olemassa kolmannen osapuolen sivustoja, jotka voivat antaa sinulle Robuxin ilmaiseksi. Vain Roblox-yhtiö voi myydä sinulle Robuxia oikealla valuutalla. Jos Robloxilla on arvonta tai tarjous, tiedät saman heidän Twitter-tililtään ja muista sosiaalisista kanavista. Tämä koskee generaattoreita, kuten Bloxearn.com, Rblx.earth ja Prorobux.com, jotka väittävät auttavan sinua ansaitsemaan Robuxia. Lisätietoja aiheesta Robloxmuista katsoa Relow Gamein kategoriaamme.

Table
  1. Voitko saada Robuxia ilmaiseksi Bloxearnilta, RblxEarthilta ja Prorobuxilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up