Bond-sirpaleiden viljeleminen Fire Emblem Engagessa

Bond-fragmentit ovat tärkeitä elementtejä Fire Emblem Engagessa, joten pelaajat etsivät tapoja tehdä se maatila Ne. Tässä taktisessa roolipelissä matkustat Elyoksen mantereen halki värväten yksiköitä ja taistelemalla vihollisia vastaan. Lopullisena tavoitteena on estää Tunturilohikäärmeen nousu keräämällä tunnussormuksia ja lisäämällä hahmojesi voimaa. Emblem Ringsin lisäksi voit kuitenkin antaa myös hahmosi passiivisia tehosteita käyttämällä Kiinnitysrenkaat. Tässä oppaassa kerrotaan, mistä saat näiden renkaiden valmistukseen ja päivittämiseen tarvittavat palaset.

Table
 1. Bond-sirujen saaminen nopeasti (viljelyopas)
  1. Suorita ilmoitustaulutehtävät Somnielissa
  2. Sijoita kultaa kuningaskuntiin
  3. Keskustele yksiköiden kanssa taistelun jälkeisen tiedustelun aikana
  4. Lemmikki ja rehu Sommie
  5. Osallistu Somnielin toimintaan

Bond-sirujen saaminen nopeasti (viljelyopas)

Tässä FE-sarjan seitsemästoista osassa on useita mekaniikkoja, joiden avulla voit ansaita mahtavia palkintoja. Kun edistyt pelin läpi, saat nämä palaset lukujen suorittamista varten. On kuitenkin olemassa joitakin mekanismeja, joita voit hyödyntää saadaksesi ne nopeasti.
Bond-sirpaleiden viljeleminen FE Engagessa:

 • Suorita ilmoitustaulutehtävät Somnielissa
 • Sijoita kultaa kuningaskuntiin
 • Keskustele yksiköiden kanssa taistelun jälkeisen tiedustelun aikana
 • Lemmikki ja rehu Sommie
 • Osallistu Somnielin toimintaan

Suorita ilmoitustaulutehtävät Somnielissa

Kun olet suorittanut luvun 3, Kahvilan terassi se aukeaa klo Sonniel perusta. Täällä voit olla vuorovaikutuksessa a Rekisteröidy saada haasteita. Täyttämällä ne, sinut palkitaan paljon Sirpaleita sidosta ja kultaa. Ole vuorovaikutuksessa tämän ilmoitustaulun kanssa jokaisen tehtävän jälkeen tarkistaaksesi jo suorittamasi haasteet ja niiden palkinnot.

Sijoita kultaa kuningaskuntiin

Haasteiden lisäksi pääset myös Lahjoitusvalikko ilmoitustaululla. of sijoittaa kultaa Realmsissa saavutat lahjoituksen tavoite. Ja tekemällä niin saat nämä Sirpaleet ja muita palkintoja.

Keskustele yksiköiden kanssa taistelun jälkeisen tiedustelun aikana

Matkoillasi osallistut useisiin taisteluihin. Vielä enemmän tiedoston lukituksen avaamisen jälkeen Paralogiset tehtävät. Voit jättää nämä sivutehtävät huomiotta, mutta ne ovat yksi parhaista tavoista viljellä Bond Shards Fire Emblem Engage -pelissä. Jokaisen taistelun jälkeen, puhu yksiköidesi kanssaja he antavat sinulle Sirpaleet.

Lemmikki ja rehu Sommie

Sommie on ihana PNG:t jossa voit ystävystyä Somnielin luola valmistumisen jälkeen luku 4. Voit siis vierailla Sommiessa jokaisen taistelun jälkeen toimittaa tai lemmikki- se. Näin toimimalla saat Sirpaleet.

Osallistu Somnielin toimintaan

Somnielin tukikohdassa voit osallistua useisiin toimintaa, Mitkä ne ovat minipelit, ansaita palkintoja. Nämä sisältävät Kalastus, voimaharjoittelu, jne. ansaitaksesi nämä sirpaleet.
Näiden katkelmien avulla voit tehdä seuraavaa:

 • Luo ja liitä liitosrenkaita
 • Koulutuksen tunnus
 • Kaivertaa aseita

Siinä kaikki, kuinka viljellä Bond Shardsia Fire Emblem Engagessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada toiset sinetittutustu meidän FE Kiinnitä osio tällä hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up