Cherry Tale -tasoluettelo (helmikuu 2023)

Etsitkö Cherry Tale -tasoluetteloa, jossa sankarit sijoittuvat parhaasta huonoimpaan? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Kun olet strategiapelissä, tarvitset parhaat hahmot voittaaksesi taistelut. Tarvitset siis maagisia sankareitasi ollakseen täydessä vallassa hirviöitä vastaan. Kun olet siinä, SSR-suosikkihahmosi esille ottaminen vaikuttaa myös valtavasti peliisi. Onneksi voit heittää uudelleen, mutta saadaksesi täydellisen hahmon sinun on tiedettävä, mitkä heittää. Joten jos etsit tasoluetteloa, joka helpottaa asioita, suosittelemme, että jatkat tämän oppaan lukemista.

Cherry Tale -tasoluettelo (helmikuu 2023)

Koska pelissä on useita hahmoja, on helppo eksyä yrittäessään valita joukkueellesi parhaita sankareita. Joten yllä oleva tasoluettelo helpottaa asioitasi. Koska hahmot valitaan heidän hyökkäyksensä, nopeudensa, puolustuksensa ja muiden tilastojen perusteella, tiedät, mitkä sankarit ovat tiimisi arvoisia.

S taso

Taso S Cherry Tale -tasoluettelossa sisältää parhaat sankarit, jotka ovat hyödyllisiä hirviöiden käsittelyssä. Voit saada ne milloin tahansa pelissä ja ne johtavat sinut voittoon. S-tason hahmoilla on yleensä korkeat tilastot hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mikä tekee joukkueesta vahvemman.

Yksi taso

Vaikka A-arvo on varmasti alempi kuin S-arvo, he voivat taistella melko hyvin ja voivat olla hyödyllisiä pelin puolivälissä ja myöhässä. Jos onnistut piirtämään A-tason hahmoja, varmista, että laitat heidät tiimiisi.

Taso B

Cherry Talen tasoluettelon B-tason sankarit ovat varmasti melko heikkoja myöhemmässä pelissä, mutta he voivat olla hyödyllisiä pelin puolivälissä. Vaikka niillä ei ole loistavia tilastoja, voit aina löytää niille käyttöä.

Taso C

C-tason sankarit eivät ole kovin hyödyllisiä, ja niitä tulee välttää, kun olet suorittanut ensimmäisen pelin. Koska heillä on alhaiset tilastot, he eivät pysty saamaan tarvittavia voittoja.

D taso

D-tason sankareita kannattaa ehdottomasti välttää. Jos sinut on tarkoitettu D-tason hahmolle, on melko vaikeaa edetä pidemmälle. Siinä on kaikki tässä Cherry Tale -tasoluettelossa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Cherry Tale -tasoluettelo (helmikuu 2023)
  1. S taso
  2. Yksi taso
  3. Taso B
  4. Taso C
  5. D taso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up