COD MW2 11063 -kehitysvirhe: kuinka korjata

Julkaisunsa jälkeen COD Modern Warfarella on ollut melkoinen osa bugeja, häiriötekijöitä ja kauheita virhekoodeja. Yksi niistä sisältää Dev 11063 -virhekoodin, jonka pelaajat ovat kokeneet. Vaikka pelaajat ovat jonossa Call of Duty (CDL) Moshpit-otteluihin, he eivät voi liittyä otteluihin. Koska nämä ovat kilpailu- tai ammattiotteluita, tiedämme, kuinka turhauttavaa tämä kehittäjän virhe voi olla. Mutta onko olemassa ratkaisua tai korjausta tämän virheen ratkaisemiseksi? Älä huoli, tutustu oppaaseemme MW2 Dev -virheen 11063 korjaamiseksi.

Modern Warfare 2 -kehitysvirheen 11063 korjaaminen

Onneksi Infinity Wardilla on tunnistettu Ja Ratkaistu kehitysvirhe 11063 COD MW2:ssa. Sinun yksinkertaisesti täytyy uudelleenkäynnistää peli asentaa hotfix-korjaus. Korjasimme ongelman, joka esti pelaajia löytämästä ottelua CDL Moshpitista 🚩https://t.co/lAIgRN4qrP
- Infinity Ward (@InfinityWard) 30. tammikuuta 2023 Mutta jos sinulla on edelleen tämä ongelma, se voi olla muut syyt tälle virheelle. Mutta ennen kuin jatkat kiertotapojen tai korjausten tekemistä, päivittää peli hänen uusin versio. Tarkista myös mikä tahansa odottavia päivityksiä Modern Warfare 2:lle. Jos käytät vanhempaa versiota, tämän ongelman korjaavaa hotfix-korjausta ei välttämättä käytetä. Tässä on kuitenkin joitain mahdollisia kiertotapoja, jotka voivat auttaa ratkaisemaan MW2:n kehittäjävirheen 11063:

Käynnistä Modern Warfare 2 uudelleen

 • Poistu pelistä ja käynnistä uudelleen MW2 lataa ja asentaa automaattisesti kaikki odottavat päivitykset.
 • Vaihtoehtoisesti voit myös mennä osoitteeseen battle.net tai Steam tarkistaaksesi uusimmat päivitykset.
 • Jos käytät PlayStation- tai Xbox-konsolia, tarkista päivitykset PS- tai Xbox Storesta.

Tarkista Internet-yhteytesi

Saatat kohdata Dev-virheen 11063 yhteyshäiriöiden vuoksi. Joten suosittelemme tarkistamaan Internet-yhteytesi.

 • Jos käytät langatonta yhteyttä, voit uudelleenkäynnistää the reitittimet.
 • Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.
 • On suositeltavaa käyttää Langallinen Ethernet pikemminkin kuin a langaton yhteys saumatonta yhteyttä varten.

Käytä komentokehotetta

Väliaikaiset tiedostot tai välimuisti voivat myös olla mahdollinen syy tähän virheeseen. Voit käyttää tietokoneesi komentokehotetta DNS:n huuhtelemiseen, uusimiseen ja rekisteröimiseen. Noudata alla olevia ohjeita:

 • Paina Windows- tai Käynnistä-painiketta.
 • Kirjoita cmd ja näet käynnistysvaihtoehdon Komentokehote. Mutta ennen kuin käynnistät sen, vie hiiri ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
 • Valita Suorita järjestelmänvalvojana avattavasta valikosta.
 • Kirjoita sitten seuraavat komennot ja paina Enter-painiketta suorittaaksesi ne komentokehotteessa:
  • ipconfig/release
  • ipconfig/renew
  • ipconfig/flushdns
  • palauta ipconfig /netsh winsock
 • Nyt, uudelleenkäynnistää sinun pc ja käynnistä peli nähdäksesi, jatkuuko virhe.

Toivottavasti tämän pitäisi korjata MW2:n virhekoodi. Jos mikään yllä olevista kiertotavoista ei kuitenkaan korjannut tätä kehittäjävirhettä, suosittelemme jatkamaan Tuki Activisionille. Siellä voit lähettää lipun, jossa kuvataan ja selitetään ongelmasi. Toivottavasti tukitiimi korjaa ja korjaa sen sopivalla kiertotavan avulla jonkin ajan kuluttua. Siinä kaikki MW2-kehittäjävirheen 11063 korjaamisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka korjata Dev-virhe 11557, kuinka korjata dev error 6039, kuinka korjata Recon by Fire BugsJa Lisäksi COD Modern Warfare 2 -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Modern Warfare 2 -kehitysvirheen 11063 korjaaminen
  1. Käynnistä Modern Warfare 2 uudelleen
  2. Tarkista Internet-yhteytesi
  3. Käytä komentokehotetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up