COD MW2: mikä on taso 1? (selitetty)

Modern Warfare 2 on ehdottomasti kaikkien aikojen menestynein COD-peli. Parannetun grafiikan ja valtavan asevalikoiman ansiosta se on yksi niistä COD-peleistä, jotka viihdyttävät sinua tuntikausia. Sen lisäksi Modern Warfare 2:ssa on useita pelitiloja, mukaan lukien DMZ-tila, joka on erittäin haastava mutta hauska lisä. Lisäksi a Ensimmäinen taso tila lisätään myös peliin julkaisun myötä Kausi 1. Tämä tila sisältyi varhaiseen julkaisuun, mutta se poistettiin teknisten ongelmien vuoksi. Nyt kun se on palannut, voit nauttia tästä tilasta väsymättä. Jos et kuitenkaan tiedä, mikä taso 1 on, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Katso tästä oppaasta, mikä on MW2:n taso 1.

Mikä on taso 1 MW2:ssa?

Niille, jotka eivät tiedä, Taso 1 on asetettujen pelitilojen soittolista Äärimmäinen vaikeus. Tason 1 soittolistassa on useita pelitiloja, joista voit nauttia ystäviesi kanssa. Seuraavat ovat Modern Warfare 2 Tier 1 -soittolistan pelitilat.

  • Team Deathmatch
  • Verkkotunnus
  • Etsi ja tuhoa
  • Kriittinen piste
  • Päämaja
  • Tappo vahvistettu
  • Kaikki kaikkia vastaan
  • Tarkistaa

Nyt, ääretön osasto, pelinkehittäjät kutsuvat Tier 1:tä hardcore-kokemukseksi MW2-pelaajille. Tämä johtuu siitä, että tasolla 1 et saa tällaisia ​​tietoja hudia ei ole ollenkaan. Eli periaatteessa et voi kertoa kuinka monta kierrosta sinulla on jäljellä lehdessä. Lisäksi sinulla on suhteellisen huonompi terveys tässä tilassa sinut tuhotaan nopeammin. Joten se, joka tähtää nopeammin ja tarkemmin, voittaa MW2:n Tier 1 -kierroksen. Tämän lisäksi, Ystävällinen tuli se on myös käytössä tässä ottelussa, joten ole varovainen. Tämä peli sopii myös pelaajille, jotka rakastavat hardcorea COD-toimintaa. Tämä on pohjimmiltaan hardcore-tila, jota olemme pelanneet vuosia. Ainoa asia, joka on muuttunut MW2:ssa, on nimi muuttumassa Hardcore Modesta tasolle 1. Tämä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää Modern Warfare 1:n tasosta 1. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllistä, muista tutustua MW2 Wiki Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up