Curryjauheen sijainti Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Pokemon Scarlet & Violet on uusin lisäys franchisingiin, joka esittelee meidät yhdeksänteen sukupolveen. Jossa voit kokea valtavan kartan Paldea alue odottaa tutkimista. Sen lisäksi, että seuraat päätarinapolkua, voit pitää tauon ja tehdä sitä, mitä rakastat eniten, nappaamalla Pokemoneja. Kun pelloilla on yli satoja Pokémoneja, näet niitä paljon siellä täällä. Kiiltävä Pokémon ne ovat eräänlaisia ​​Pokemoneja, joita harvoin saa kiinni. Voit kuitenkin lisätä mahdollisuuksiasi saada ne kiinni syömällä a Voileipä. Kuten kaikki muutkin ruoat, tarvitset ainesosia voileivän keittämiseen. A curryjauhe on yksi sellaisista resepteistä, joilla haluaisit valmistaa voileivän Pokemon Scarlet & Violetissa. Joten tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää vaiheet sen saamiseksi.

Mistä löytää curryjauhetta Pokemon Scarlet & Violetissa?

Tällä hetkellä Curry-jauhetta voi ostaa vain yhdestä paikasta ja se on Supermarket Aquiesta, Levencia. Asiattomille Levincia on kunta Paldean itäisellä alueella. Lopulta avaat tämän alueen voittamisen jälkeen Sähkökäyttöinen kuntosalijohtaja, joka tunnetaan nimellä Lono seuratessaan Voiton polku.

Kun Levincian alueen lukitus on avattu, siirry kohtaan PokeCenter Levinciassa. Muuta sieltä eteläinen suuntaan, josta löydät Aquiesta-supermarketin. Siirry nyt supermarkettiin ja vieritä alas ostaaksesi Curry-jauhetta 450 PokeDollarilla Pokemon Scarlet & Violetissa. Kun saat sen, voit käyttää sitä esimerkiksi voileipien valmistukseen Curry ja Noodle Sandwich, Gran Curry, Noodle Sandwich, Classic Gran Bocadillo jne. Nämä voileivät piristävät omaasi Ruoan voima ja muita tilastoja, jotka antavat sinulle tilapäisen piristyksen. Se auttaa sinua saamaan kiinni kiiltäviä Pokemoneja lisäämällä niiden syntymisnopeutta. Siinä on kaikki Curry-jauheen hankkimisesta Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pokemon SV -oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up