Cyberpunk 2077' sai tänään NVIDIA DLSS 3 -päivityksen

Realististen varjojen ja valojen sekä NVIDIA DLSS 3:n lisäsuorituskyvyn ansiosta mikään muu alusta ei ole verrattavissa GeForce RTX -pohjaisen PC:n Cyberpunk 2077 -kokemukseen. Cyberpunk 2077 on noussut peliksi uuden sukupolven pelaajille, jotka kysyvät "Mutta voiko se ajaa Cyberpunkia". Cyberpunk 2077 tulisi sisällyttää kaikkiin GPU:iden testaamiseen käytettyihin benchmark-paketteihin ja testata parhaan kokemuksen saavuttamiseksi: kaikki asetukset ja säteenseurantavaihtoehdot on maksimoitu ja DLSS 3 käytössä.
DLSS oppii jatkuvasti, uusia parannuksia Cyberpunk 2077:ssä
Uusi korjaustiedosto tuo parannuksia, mukaan lukien AI-verkkoparannukset DLSS-kehysten luomiseen, jotka hyödyntävät paremmin pelimoottorin tietoja, parantavat käyttöliittymän vakautta ja kuvanlaatua nopean liikkeen aikana. Katso esimerkki kohdasta Tämä video.
Cyberpunk 2077 asettaa uuden standardin
Cyberpunk 2077 on peli, joka määritteli seuraavan sukupolven peligrafiikkaa käyttämällä DirectX Ray Tracingia, valaistustekniikkaa, joka jäljittelee valon heijastumista ja taittumista todellisessa maailmassa ja tarjoaa uskottavamman ympäristön verrattuna siihen, mitä tavallisesti nähdään käytettäessä staattista valaistusta. perinteisempiä pelejä. Peli käyttää erilaisia ​​säteenseurantatekniikoita valtavan tulevaisuuden kaupungin esittämiseen hämmästyttävän yksityiskohtaisesti ja tarjoaa pelaajille kurkistuksen PC-pelaamisen tulevaisuuteen. Pelin nykyinen versio käyttää varjoja, heijastuksia, hajavaloa ja säteilyjäljitettyä ympäristön okkluusiota. Jos otat "Psycho-tilan" käyttöön Ray Traced Lighting -asetuksissa, näet jopa Ray Traced Global Illumination -toiminnon, kun auringonvalo pomppii realistisesti ympäri kohtausta. Tuloksena on visuaalisesti upea pelikokemus uskottavassa dystooppisessa futuristisessa ympäristössä. Rönsyileviä kaupunkimaisemia, joissa käytetään hienovaraisia ​​varjoja syvyyden määrittämiseen. Ikkunat, peilit ja lätäköt tarkalla heijastuksella. Night Cityn kaupunginosat ovat täynnä neonvaloja, jotka ovat keskeisiä pelin kyberpunk-estetiikkaan. Uusimman Cyberpunk 2077 -päivityksen ja GeForce 40 -sarjan grafiikkasuorittimen avulla pelaajat voivat nähdä tekoälyllä toimivan PC-pelaamisen tulevaisuuden jo tänään.
DLSS 3 luo perustan säteenseurannalle: Overdrive-tila!
DLSS 3:n lisäys luo alustan Cyberpunk 2077:n tulevalle "Ray Tracingille": Overdrive-tila', tuleva päivitys, joka vie pelin säteenseurannan uusiin korkeuksiin ja parantaa huomattavasti pelin jo ennestään upeaa visuaalista sisältöä. "Ray Tracing: Overdrive Mode" vahvistaa Cyberpunk 2077:n uudeksi "But He Can Play" -peliksi tuleviksi vuosiksi. Ja DLSS 3 on avainominaisuus, joka antaa GeForce 40 -sarjan pelaajille mahdollisuuden vastata "kyllä" kysymykseen "Mutta voiko se suorittaa Cyberpunk?". Ole hyvä ja jaa lukijoidesi kanssa!
Huomionarvoista:
Dying Light Stay Human saa myös NVIDIA DLSS 3 -päivityksen tänään. Lue lisää täältä.
Siteeraamisen arvoinen:
"Cyberpunk 2077:n pelaaminen NVIDIA DLSS 3:n tekoälypohjaisella suorituskyvyllä on paras tapa päästä käsiksi pelin tarjoamiin upeisiin visuaaleihin. Tämä tekniikka auttaa meitä ottamaan uuden askeleen rajattoman visuaalisen tarkkuuden ja erinomaisen suorituskyvyn yhdistämisessä." – Jakub Knapik, maailmanlaajuinen taiteellinen johtaja, CD PROJEKT RED

Table

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up