Dairy Plant Paras rakenne ja strategia Vampire Survivorsissa

Meijeritehdas se on Vampire Survivors -pelin kolmas vaihe, ja sitä on vaikea voittaa ilman hyvää strategiaa. Tässä roistopelissä päätavoitteesi on selviytyä vihollislaumoista mahdollisimman pitkään. He saapuvat parveissa ja heidän voimansa lisääntyvät joka minuutti. Selviytyäksesi niistä sinun on tehtävä suunnitelma. Tämä sisältää hahmosi, aseesi ja taitosi valitsemisen. Jos sinulla on vaikeuksia tämän vaiheen kanssa ja etsit tapoja voittaa se, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä opas sisältää parhaat hahmot ja taidot, joita voit käyttää tämän tason läpäisemiseen.

Table
 1. Kuinka voittaa meijeritehdas Vampire Survivors -pelissä
  1. Beat Dairy Plant -strategia (paras hahmo ja rakennelma)

Kuinka voittaa meijeritehdas Vampire Survivors -pelissä

TO avata meijeri, sinun täytyy tavoittaa taso 40 sisään Upotekoristeinen kirjahylly. Tämä vaihe on haastavampi nopeiden ja panssaroitujen vihollistensa vuoksi. Niitä on vaikea ohittaa, eivätkä ne kuole nopeasti. Tässä vaiheessa on myös monia esteitä, joten sinun on oltava varovainen jokaisessa vaiheessasi. On painelevyt jotka voivat lähettää useita vihollisia sinua kohti, joten varo niitä. Jotkut passiiviset elementit lavalla ovat kuitenkin erittäin hyödyllisiä, kuten:

 • Houkuttaja: Kaukana kutemastasi luoteeseen.
 • Panssari: Kuteestasi koilliseen.
 • Siivet: Kaakkoon kutemastasi.
 • Kynttilänjalka: Kaukana kaakkoon jälkeläisistäsi.

Attractorbilla voit kerätä kaikki jalokivet, joita menetit hirviöiden tappamisen jälkeen. Joten älä ota sitä ensin. Suosittelemme, että valitset ensin panssarin, siivet ja kynttilänlabradorin. Ne vähentävät sinun tuleva vahinko, lisää omaasi Liikenopeus, ja lisää omaasi Hyökkäysalue vastaavasti. Kerää ne nyt ennen kuin vihollistesi määrä kasvaa. Voittaakseen Dairy Plantin, sinun täytyy selviytyä hirviöiden aalloista 30 minuuttia.

Beat Dairy Plant -strategia (paras hahmo ja rakennelma)

Paras strategia tämän vaiheen läpäisemiseksi on valita kolmenlaisia ​​aseita.

 • A lähietäisyydeltä kuin ase Valkosipuli tai Kuninkaan Raamattu
 • Aseet kanssa Korkea vahinko ja Hylätä kyky kuten Tulikirves, risti tai sauva.
 • Roiskevaurioita Ase (AoE) as pyhä vesi (kehittyi La Borraksi)
 • Kun edistyt, maksimoi näitä aseita pitääksesi hirviöjoukot kurissa. Voit myös valita hahmoja suosikkiaseillasi. Se riippuu myös pelaamisestasi ja siitä, minkä hahmon kanssa olet tyytyväinen. Mutta suosittelemamme hahmot ovat Poppea (Manan laulu), Puuko häntä (Phiera Del Tuphello), tuo (Ring of Lightning), e Hevonen (Kirsikkapommi). Oikeiden hahmojen ohella oikeiden taitojen käyttö on tärkeää Dairy Plantin voittamisessa. EXP-palkin täyttämisen jälkeen voit valita taitoja, kuten:

  • Tiragisu: Lisää heräämistä
  • Pinaatti: Lisää tehoa (lisää aiheutettua vahinkoa).
  • Tyhjä Tome: Lyhentää aseen jäähtymisaikaa
  • Monistuskone: Lisää ammuksia kaikissa aseissa.
  • Hurmuri: Pidentää aseefektien kestoa

  Nämä hahmot ja taidot auttoivat meitä suorittamaan tämän vaiheen. Voit kuitenkin kokeilla erilaisia ​​yhdistelmiä makusi mukaan. Jos sinulla on keltainen merkki, muista kerätä kaikki neljä Piilotetut esineet Tässä lauseessa. Lisäksi voit myös kerätä kaksi jäännettä se on a arkku tässä. Siinä kaikki, kuinka voit voittaa Dairy Plantin Vampire Survivors -pelissä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka voittaa Holy Forbiddenvierailla RelowGame pian.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up