Dark and Darker ei voinut muodostaa yhteyttä palvelinvirheeseen [Fix]

Dark and Darker on tulossa yhteistyökykyinen vankityrmäkone joka on tarkoitus julkaista vuonna Q4 2023. Peli on Ironmacen kehittämä PvPvE Dungeon -seikkailu, joka on saamassa vetoa pelitestivaiheessaan. Jotkut pelaajat kuitenkin kohtaavat palvelinongelmia pelatessaan peliä. Koska peli on vielä syntymässä, tällaisia ​​​​ongelmia tulee väistämättä esiin. Autamme kuitenkin sinua korjaamaan Dark ja Darker ei voinut muodostaa yhteyttä palvelimeen täällä.

Korjaus Ei voida muodostaa yhteyttä palvelimeen Dark and Darkerissa

Tarkista Internet-yhteytesi

Dark and Darker vaatii nopean ja vakaan yhteyden toimiakseen sujuvasti. Useimmiten palvelinyhteysongelmat johtuvat enimmäkseen Internetistä. Varmista, että näin ei ole, tarkista Internet-nopeus tai käynnistä wifi-reititin uudelleen katsoa auttaako se.

Tarkista Dark and Darker -palvelimen tila

Useimmissa tapauksissa kehittäjät sulkevat palvelimen Huolto. Tämä tekee pelin käynnistämisen mahdottomaksi. Sinun on varmistettava, että palvelimet eivät ole alhaalla huollon vuoksi. Yksi tapa tehdä tämä on mennä Dark and Darker'siin virallinen twitter-sivu. Pelin kehittäjät twiittaavat jatkuvasti korjauksista, ajoitetuista huoltoajoista ja muista peliin liittyvistä tiedoista. Jos palvelimet ovat todella alas, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa.

Poista virustorjunta käytöstä

Virustorjuntaohjelmisto on tunnettu pelien toiminnan haittaamisesta. Sinun on varmistettava, että se ei ole ongelman perimmäinen syy. Yksinkertaisesti poista virustorjunta väliaikaisesti käytöstä pelatessaan Dark and Darkeria. Jos ongelma jatkuu, katso uusin korjaus korjataksesi Dark ja Darker eivät muodostaneet yhteyttä palvelimeen täällä.

Asenna peli uudelleen

Jos et vieläkään löydä ratkaisua, meillä on sinulle viimeinen vaihtoehto: asenna Dark and Darker uudelleen. Poista vain peli ensin. Siirry sitten Steamiin ja asenna se uudelleen. Jos olet valmis olemaan kärsivällinen, tämän menetelmän pitäisi ehdottomasti toimia sinulle. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka korjata Dark ja Darker eivät muodostaneet yhteyttä palvelimeen. Jos tästä oppaasta on ollut apua, pysy kuulolla saadaksesi lisää Dark and Darker -päivityksiä Soittimen muokkaus.

Table
  1. Korjaus Ei voida muodostaa yhteyttä palvelimeen Dark and Darkerissa
    1. Tarkista Internet-yhteytesi
    2. Tarkista Dark and Darker -palvelimen tila
    3. Poista virustorjunta käytöstä
    4. Asenna peli uudelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up