Dark & ​​​​Darker: Kuinka parantaa (terveyden palauttaminen)

Dark and Darkerissa osallistut häikäilemätön taistelu, joten on tärkeää tietää miten parantua. Tässä fantasia-FPS-pelissä tutkit vankityrmiä etsimässä aarteita. Mutta ne ovat täynnä hirviöitä, ansoja ja muita kaltaisiasi aarteenetsijiä. Joten vaikka selviäisit yhdestä taistelusta, saatat joutua toiseen taisteluun aivan nurkan takana. Ja edellisen taistelun vaurioilla sinulla on tuskin mahdollisuutta selviytyä. Koska tämä on uusi peli, pelaajat opettelevat edelleen taistelumekaniikkaa. Tämä opas kertoo sinulle kaiken terveyden palauttamisesta tässä pelissä.

Kuinka parantua pimeässä ja pimeässä

Brutaalin taistelun vuoksi kehittäjät ovat lisänneet tähän peliin useita tapoja palauttaa terveyttä. Se voi riippua valitsemastasi luokasta tai siitä, kuinka pitkälle olet ryöminyt Dungeon Dungeon Dungeonissa. Paras tapa parantaa Pimeässä ja Darkerissa on käyttää juomat ja siteet. Ne eivät ole yksinomaan luokassa tai paikassa, ja voit pinota ne. Sitten jokaisen taistelun jälkeen voit käyttää niitä terveytesi palauttamiseen. Tässä on kuitenkin kaikki tavat, joilla voit elvyttää terveyttä tässä pelissä.

  • Field Rations (Ranger-luokan taito)
  • Toinen tuuli (Warrior-luokan taito)
  • Loitsut (pappiluokan taito)
  • Hoitavia juomia
  • siteet
  • Pyhäkköjä

Jos valitset Ranger-luokka, voit käyttää hänen Kenttäannokset kyky palauttaa terveyttä kuluttaa ruokaa. The Taistelija se on pohja lähitaistelu perustuu luokkaa. Hänen Toinen tuuli kapasiteettia regeneroituu 50 % 12 sekunnissa. Jos haluat pelata sivuhahmoja, niin Pappi on luokka sinulle. Käyttäen hänen loitsuja sisällä Tummaa ja tummempaa, voit parantaa itsesi ja kumppanisi. Saada juomat ja siteet, voit vierailla Alkemisti ja Kirurgi in Kauppiaat -välilehti. Tai voit ryöstää ne vankityrmissä. Lopuksi voit palauttaa terveyden vuorovaikutuksessa Pyhäkköjä. Nämä näyttävät hehkuvia valkoisia palloja patsaan käsissä ja löydät monia vankityrmistä. Tämä kaikki on meiltä, ​​kuinka parantua pimeässä ja pimeässä. Jos haluat tehdä vähemmän vahinkoa taistelussa, tutustu meidän Kuinka estää aja ylös RelowGame.

Table
  1. Kuinka parantua pimeässä ja pimeässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up