Dead Space Level 3 -puvun sijainti - Pelaajan Tweak

Etsitkö tason 3 pukupaikkaa Dead Spacessa? Panssari tunnetaan muuten nimellä Intermediate Engineer's RIG -puku. Se on kolmas puku, jonka pelaajat voivat avata. Puvun löytäminen ei kuitenkaan ole niin helppoa USG Isimurassa. Katso oppaastamme kaikki vaiheet sen saamiseksi Dead Space Remake -sovelluksessa.

Table
  1. Tason 3 pukupaikka Dead Spacessa
    1. Mikä on Intermediate Engineer RIG -puku

Tason 3 pukupaikka Dead Spacessa

Löydät tason 3 asun luvussa 4 kerroksessa 5 EVA-valmisteluhuone se on yksi silta. Neljäs luku vaatii Isaacin tuomaan kaikki Ishimuran tykit takaisin verkkoon. Kun saavut laivan ulkopuolelle, käytävällä on EVA-valmisteluhuone. Oven avaamisen jälkeen löydät Intermediate Engineer RIG -kaaviot sisältä penkiltä. Keräyksen jälkeen työsi on vielä puoliksi tehty. Tämä johtuu siitä, että sinun on vietävä se kauppaan ostaaksesi tason 3 puku 20 000 krediittiä. Joten varmista, että sinulla on tarpeeksi valuuttaa ostaaksesi tämän siemenen.
Lue myös: Kuinka vaihtaa pukua Dead Space Remakessa

Mikä on Intermediate Engineer RIG -puku

Tason 3 puvussa on panssari kypärässä, vatsassa, jaloissa ja myös kyynärvarsisuojat. Se tunnetaan yhtenä pelin isoimmista puvuista. Se on kuitenkin myös melkoinen kourallinen. Siinä on 10 % panssaria ja 22 varastopaikkaa. Kypärän visiiri ja iso ulkonäkö antavat Isaacille pelottavan ilmeen. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Dead Space Level 3 -puvun sijainnista. Jos pidit oppaastamme hyödyllisenä, älä unohda tarkistaa, miten saat sen Kiillotettu mekko meidän Dead space remake osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up